Kontakt din kostvejleder tlf: +45 00 00 00 00
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • LinkedIn
menu button

Mobilvenlig hjemmeside skabelon...

Har du brug for en professionel hjemmeside uden de store dikkedarer, kan vores skabeloner være en fin løsning. Vores designere har udviklet flere forskellige templates med meget forskellige udtryk og opbygning, så selv om du baserer din hjemmeside på en skabelon, er der mange muligheder for at få en hjemmeside, der passer til dig og din virksomhed. 

Lige nu ser du et eksempel på, hvordan én af vores skabeloner ser ud og kan bruges. Den samme template kan imidlertid resultere i meget forskellige hjemmesider. Tricket er, at farver, billeder og ikoner i skabelonen skiftes ud med dine billeder, farver og ikoner. Så selvom du ikke sælger grøn mad, kan din designskabelonen tilpasses, så den matcher din virksomhed og din identitet. Det kan du se eksempler på ved at klikke på linkene i den sorte bar, øverst på siden. 

Brugervenligt design

Skabelonerne er designet med fokus på brugervenlighed, så dine besøgende hurtigt kan få overblik over siden og finde det, de er på udkig efter. Og netop brugervenligheden er afgørende for, at dine gæster bruger deres tid på din hjemmeside. Er det besværligt for dem at finde relevante informationer, suser de hurtigt videre til et andet sted på Internettet. Vi har derfor gjort os umage for at gøre designet overskueligt, nemt og forståeligt.

Mobilvenligt design

Baserer du din hjemmeside på én af skabelonerne, er den automatisk mobilvenlig – eller responsiv som det også hedder. Det vil sige, at den automatisk tilpasser sig, alt efter om du besøger siden fra mobil, tablet eller PC. 

Er det vigtigt? JA, det er virkelig vigtigt. Det er der 2 grunde til.

Ca. halvdelen af alle besøg på hjemmesider sker i dag fra mobil eller tablet, og er hjemmesiden ikke mobilvenlig, kan den være meget svær at benytte fra en mobil – bl.a. fordi teksten er meget lille, man kun kan se dele af siden, og at links kan være meget svære at ramme med de tykke fingre. Kort sagt: Er din side ikke mobilvenlig, kan du risikere, at 50 % af dine kunder smutter. 

Den anden grund er, at Google ikke kan lide hjemmesider, der ikke har et responsivt webdesign. De bliver derfor placeret langt nede i søgeresultaterne. Og søger man fra en mobil, kommer hjemmesiden slet ikke frem i søgeresultatet. Så vil du findes, kommer du ikke uden om en responsiv webside.

Du kan læse mere om mobilvenligt design her

og se eksempler her

Brugervenligt CMS

Din hjemmeside bygges op i nordens største CMS, Dynamicweb. Her kan du selv redigere tekster, billeder, links og alt det andet, du har på hjemmesiden. Systemet er enkelt at bruge, så det er hurtigt at opdatere websiden, når du har nyt på hjerte.

Får du senere brug for nye funktioner, flere sider, en webshop eller noget helt fjerde, kan hjemmesiden selvfølgelig udbygges.

Du kan læse mere om Dynamicweb her

Søgemaskineoptimering

Ligesom enhver anden hjemmeside kan en webside, der er baseret på en skabelon, optimeres, så den får god en placering på Google. Vores skabeloner er allerede forud på point af to årsager:

1. De er mobilvenlige.

2. De er opbygget i et CMS, der giver gode muligheder for at arbejde med søgemaskineoptimering.

Og prisen er heller ikke så towli’

En af fordelene ved at vælge en skabelonbaseret hjemmeside er prisen. Den kan komme helt ned på 5.900 kr. ekskl. moms! Priserne finder du her.

Skabelon eller unikt webdesign?

Fandt du ikke en designskabelon, der passer helt til dine ønsker, så ringer du bare. Vi vil hellere end gerne designe en hjemmeside til dig, der er helt unik. Måske kan du finde inspiration blandt én af de mange sider, vi allerede har designet.

Undgå sort snak

Templaten her er udviklet med standard html og bootstrap. Er det sort snak, så er en hjemmeside i Dynamicweb CMS det helt rigtige valg, for så behøver du ikke forholde dig til alt det tekniske. Men vil du gerne vide noget mere om det, så kan du altid ringe og få en snak med Peter (ikke ham fra L’easy): på 96 72 70 84 

Vil du gerne høre mere mobilvenlige hjemmesider, skabeloner og andet godt til din hjemmeside, så ring til Henrik på 96727081