Søg og du skal finde:
KALENDERE
kalender tryk

Bordkalender, en lille vægkalender eller stor kalender i plakatformat. Alle bruger en kalender - og så kan det jo ligeså godt være din, de kigger på.

 • Firmakalendere til bord og væg

  DIT LOGO OG DESIGN PÅ KALENDEREN

  Selvom de fleste af os har en kalender på vores computer, smartphone og ipad, så har de klassiske bordkalendere og vægkalendere stadig deres berettigelse. Det er nemlig dem, vi har til at stå på arbejdsbordet eller hænge på væggen i mødelokalet - vi kigger på dem dagligt. 

  Det giver dig en unik og naturlig mulighed for dagligt at minde dine kunder og samarbejdspartnere om, at du eksisterer.

  Designet af din kalender er en vigtig faktor. Det er både vigtigt at få firmaets grafiske designlinje videreført og at få lavet en kalender, som dine kunder og samarbejdspartnere har lyst til at have stående fremme på skrivebordet et helt år frem.

  Vi hjælper gerne med den kreative sparring og designet hos Degn Grafisk.

  I vores shop kan du bestille bordkalendere og vægkalendere, hvis du har en trykklar fil. Du kan downloade skabeloner til at designe kalenderen i, hvis du selv har en grafiker gemt i maven.

  Efterbehandlingen af bordkalenderne kan laves på to forskellige måder. Enten hvor dem limes i toppen eller udstanset med lås i bunden. Priser på de forskellige modeller ses i shoppen.

 • PRISEKSEMPEL
  LILLE BORDKALENDER
  1.063,-
  100 stk.
  Størrelse: 190 x 150 mm
  Udstanset med lås i bunden
  Alle priser er ekskl. moms
  og levering samt grafisk opsætning
Lille bordkalender

LILLE BORDKALENDER

Bordkalenderen er ideel til skrivebordet. Kalenderen har 6 måneder på hver side og giver derfor et godt overblik. Den er 190 x 150 mm, limet i top med 3 bukkestreger omkring den limede del.

 

STOR BORDKALENDER

Har du brug for lidt mere plads på din kalender? Så er det denne model du skal have fat i. Den måler 265 x 210 mm. For kun 495 kr. + moms hjælper vi dig med designet på din kalender.

 
Stor bordkalender
vægkalender

VÆGKALENDER

Vægkalenderen egner sig til både familie og firma, hvor alle hurtigt kan få et overblik over aftaler og aktiviteter. Kalenderen fås i flere størrelser med enten 6 eller 12 måneder på hver side.

 

FLIP BORDKALENDER

Flip bordkalenderen giver mulighed for at kræse for designet med billeder eller flotte illustrationer. Kalenderen har 1 side pr. måned. 210 x 148 mm med spiral i top med hvid støttefod. Forhør om priser.

 
Flip bordkalender
Personlige fotokalendere

PERSONLIG FOTOKALENDER

Genoplev alle årets gode oplevelser: Lav en personlig fotokalender med feriebilleder, årstidens stemninger eller billeder af dine skønne unger. På vorestrykkeri.dk kan du bestille personlige kalendere med dine egne fotos. 

 
Design af kalender

Hos Degn Grafisk designer og opsætter vi kalendere med dit logo og din grafik. Det er en super fin give-away gave, som sjældent forlader skrivebordet, før året er omme.

Vi laver mange af de helt klassiske kalendere til skrivebordet, hvor der er et halvår på den ene side af kalenderen og et andet på den anden side af kalenderen, men du kan få kalendere i alle afskygninger, fx vores populære bord luksusmodel.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Maria sidder klar til at hjælpe! 
Send en mail til mg@degngrafisk.dk med dine ønsker eller ring på tlf. 96 72 70 88.
Så vender Maria tilbage med forslag og priser.

Skriv til Maria Guldhammer

Skriv til Maria Guldhammer