Søg og du skal finde:


SÅDAN ER VI

HOS DEGN GRAFISK

Med fødderne solidt plantet

Vi bor i smukke omgivelser i midten af Himmerland med udsigt til grønne marker og masser af frisk luft. På en god dag lugter her også lidt af gylle.

Vores omgivelser er sigende for, hvem vi er. Ikke gyllen, altså, men landbruget. Vi er rundet af den jyske bondementalitet, der omgiver os. Sund fornuft, ærlighed, og faglig stolthed - det er sådan vi er.

DEGN GRAFISK HAR JYSKE PRISER

JYSKE PRISER

Hos Degn Grafisk bliver du ikke taget ved næsen. Vi søger altid at levere et godt håndværk til en ærlig pris. Det kalder vi jyske priser. 

 
HØJ KVALITET

Alle der arbejder hos Degn Grafisk, er faglærte inden for grafisk design, tryk og web. Derfor står vi altid inde for kvaliteten af det, vi leverer. Også til dig.

 
Degn grafisk er høj kvalitet
god service hos Degn Grafisk
PERSONLIG SERVICE

Den personlige service og rådgivning er stadig på mode hos os. Selvom du kan købe mange af vores produkter online, kan du altid få fat på os. Og du er altid velkommen til at stikke hovedet indenfor til en snak.

 

Vores historie

BEGYNDER I ET BØRNEVÆRELSE

 

Henrik Degn og den nye trend 

Degn Grafisk bliver grundlagt i 1996 af Henrik Degn. Navnet var dengang Degn Grafik, og hovedsædet var et børneværelse i et ganske almindeligt parcelhus på Agertoften i Ravnkilde. De primære opgaver var i begyndelsen festsange og invitationer, men det udviklede sig hurtigt. Henrik sprang på den nye trend ”hjemmesider”, og det skulle vise sig at være en endda meget fornuftig beslutning. Ordrerne blev nemlig primært genereret gennem hjemmesiden, og de typiske opgaver flyttede sig fra sange og invitationer til brevpapir og kuverter.


I 1997 anskaffede Henrik sig en farvekopimaskine. I dagens Danmark og med grafiske briller er det ikke noget stort, men dengang var der faktisk langt imellem den type kopimaskiner, og det tiltrak hurtigt flere kunder.

 

Degn Grafisk flytter hjemmefra

I 2000 flyttede både familie og firma fra parcelhuset på Agertoften og ind på en skøn landejendom ikke langt derfra. Cirka en tredjedel af hovedbygningen blev indrettet til kontor og trykkeri, mens de sidste to tredjedele blev brugt til privat beboelse.
 

I 2002 blev Peter Harritsø ansat, og der skulle kun gå et års tid, før behovet for flere hænder opstod – men det var der ikke plads til i lokalerne i privaten. Derfor påbegyndte Degn Grafisk i 2003 en større totalrenovering af den tidligere svinestald fra 1971.


Januar 2004 stod de nye lokaler færdige, og Peter og Henrik kunne flytte ind i det nye domicil på 200 m2. Dagene med for lidt plads var forbi – for nu.


Flere folk - flere m2

De følgende år bød på større satsninger på kerneområderne grafisk design, databasebaserede hjemmesider samt egentligt digitaltrykkeri – og der blev løbende ansat flere folk. I 2007 talte team Degn Grafisk således 8 mand, og lokalerne var igen blevet for små.

Bogtrykkeriet

Årestrup Bogtrykkeri blev den 1. august 2009 en del af Degn Grafisk

Umiddelbart efter overtagelsen fortsatte Tom Erichsen, der har drevet trykkeriet siden 1979, sit virke som trykkerileder på Haverslevvej 78 i Årestrup, men i dag har Tom forladt roret for at leve det søde pensionsliv, og alle aktiviteter er samlet hos os i Ravnkilde.

 

Vi bygger igen igen

Da tingene fortsat kun gik en vej, blev det besluttet at udvide igen. Og i starten af 2009 stod yderligere 260 m2 kontorbygning og 40 m2 lager klar til ibrugtagning. Hovedindgangen var blevet flyttet, og der var blevet etableret ny stor parkeringsplads.


Maskinparken har også ændret sig meget, siden Henrik i 1997 erhvervede sig sin første farvekopimaskine. I forbindelse med tilbygning i 2009 blev det besluttet at udvide trykkapaciteten til det 4-dobbelte gennem indkøb af den hidtil største og mest avancerede digitale farvemaskine – en Canon ImagePRESS C6000VP. (Den syvende i rækken).

 

Vi fortsætter på den jyske måde

Siden er flere maskiner og mennesker kommet til - men vi holder stadig fødderne solidt plantet i mulden på Henriks landbrug. Selvom vi er blevet større og flere, og vi hele tiden fornyer vores viden og teknologi, er indstillingen lige så jysk, som den altid har været. Og der er stadig højt til loftet.