Søg og du skal finde:
GADESKILTE
GADESKILTE

Klassisk og kreativt - A-skiltet går vist aldrig af mode. Med et unikt design af plakaterne i A-skiltet er du sikret et effektivt blikfang. 

Gadeskilte

A-skilte er nogle af de mest brugte gadeskilte. Ikke mindst fordi det er en fleksibel løsning: Skiltet kan stilles op, hvor du har brug for det, det er nemt at flytte, og plakaterne i skiltet kan skiftes igen og igen.

Hos os kan du købe komplette A-skilte med trykte plakater. Vi har skilte i mange forskellige stilarter. Kontakt os, og vi tager en snak om, hvilket skilt du har brug for. Har du selv en trykklar fil, er du meget velkommen til at sende os den, så leverer vi hurtigt og let et komplet A-skilt til dig. Vi har naturligvis monteret dine plakater i gadeskiltet.

Har du brug for et tomt A-skilt, kan du selvfølgelig også få det.

Mangler du kun plakater til dit eksisterende skilt, og har du selv trykklare filer, kan de bestilles direkte i vores shop. Du kan læse mere om vores plakater her.

Vores kreative grafikere sidder altid klar med gode idéer og kreative løsninger, så dit budskab går rent ind hos dem, der går forbi dit skilt.

 

2 populære A-skilte

gadeskilt

STAR ANTIQUA

Romantisk gadeskilt med snørkler og "guld" dekoration i toppen. Gadeskiltet Star Antique leveres med en magnetlukning til antireflex frontpladen, der har en sort kant dekoration.

 

EXPO

Gadeskiltet Expo leveres med en magnetlukning til antireflex frontpladen. Det sikre nem og hurtig udskiftning af plakaten i A-skiltet. Skiltet fås i tre forskellige størrelser.

 
gadeskilt

Har du spørgsmål angående dit nye gadeskilt?

Maria sidder klar til at hjælpe! 
Send en mail til mg@degngrafisk.dk med dine ønsker eller ring på tlf. 96 72 70 88.
Så vender Maria tilbage med forslag og priser.

Skriv til Maria Guldhammer

Skriv til Maria Guldhammer