Søg og du skal finde:
FOLDERE
Foldere

Foldere er meget mere end et foldet A4 papir. De kan foldes på mange forskellige måder og fås i forskellige størrelser. 

 • En folder kan bruges til mange formål

  Foldere er en populær tryksag. Med god grund. Ved at gøre noget så simpelt som at folde et stykke papir giver det en naturlig opdeling af indholdet. Det kan udnyttes til at skabe overblik og lege med kreativiteten. Folderen er derfor et oplagt valg, når du vil præsentere et produkt, din virksomhed eller aktiviteterne i din forening.

  Foldere er både hurtige og billige at trykke. Om du vælger at lave opsætningen selv og sende os din færdige trykklare pdf fil, eller om du har behov for hjælp til at få opsat din folder i vores grafiske afdeling - det er underordnet for os. Vi trykker lige gerne begge dele. 

   

  Hvilken størrelse skal jeg vælge?

  Vi kan lave alverdens former til din folder, men de mest benyttede er 4-sidede foldere og 3-fløjede M65 foldere. Disse standardprodukter kan du finde priser på og bestille her, hvis du allerede har en trykklar pdf. 

  Søger du formater, som du ikke kan finde i vores shop? Så kan du altid kontakte os – så hjælper vi og finder en god pris.

   

  Papirtyper til foldere

  En folder kan have mange budskaber. Uanset om du ønsker at få lavet en produktfolder, en pjece, en invitation, et program, en konkurrencefolder eller måske et menukort, kan du få din folder til at skille sig ud ved at få den trykt på specialpapir. Du kan læse mere om papirkvaliteter her, og har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du er naturligvis også velkommen til at lægge vejen forbi, så du kan få papirtyperne mellem hænderne.

 • PRISEKSEMPEL
  1.000 stk. 3-fløjet M65 foldere
  1.647,-
  4+4 - farvetryk på alle sider
  Papir: 170g silk
  Alle priser er ekskl. moms og levering
  Grafisk opsætning kan tilkøbes
Skal vi hjælpe?

BRUG FOR HJÆLP TIL DESIGN?

Vores erfarne og kreative grafikere hjælper gerne med design og layout af din folder.

Skriv til Maria på mg@degngrafisk.dk eller ring 96 72 70 88, så hjælper hun dig videre.

 

BRUG FOR TEKST?

Har du behov for hjælp til at skrive teksterne til din folder, eller har du blot brug for en korrekturlæsning? Vores tekstforfatter sidder klar ved tastaturet. Læs mere her.

 

 
tekstforfatning

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Maria sidder klar til at hjælpe! 
Send en mail til mg@degngrafisk.dk med dine ønsker eller ring på tlf. 96 72 70 88.
Så vender Maria tilbage med forslag og priser.