Søg og du skal finde:
KUGLEPENNE
KUGLEPENNE I MANGE VARIANTER

Kuglepenne er en klassisk reklamegave og ikke uden grund. Kuglepennen går aldrig af mode, og dens anvendelighed gør, at det er en gave, man aldrig kunne finde på at smide i skraldespanden.

 • Flotte kuglepenne med logo og
  unikke farvekombinationer

  En kuglepen er et godt redskab - ikke bare til at skrive med, men også til at minde dine kunder om din virksomhed med jævne mellemrum.

  Hos os kan du købe flotte kuglepenne med logo eller et budskab trykt på. Kuglepennene kan sammensættes ud fra dine ønsker, så din pen bliver personlig og helt unik.

  Vi har rigtig mange modeller at vælge imellem, og farvekombinationerne er næste uendelige. Vi lytter til dine ønsker til din nye pen og hjælper med at vælge den helt rigtige pen til dig og dit firma.

  Vi har samlet en masse modeller i dette dokument. Har du andre ønsker, som du ikke finder i denne fil, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde netop den kuglepen du søger.

   

  Grafik og logo tryk på kuglepenne

  Når vi skal trykke på en kuglepen, har vi brug for at få fingre i dit logo og den øvrige grafik, der skal trykkes på kuglepennen. Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med opsætning, men vil du hellere selv klargøre logo og grafik til os, er du mere end velkommen - vi har blot brug for det som vektoriseret grafik, gerne som en ai, eps eller en PDF fil. Bemærk, at målene på trykfladen varierer fra kuglepen til kuglepen.

   

  Download pdf med priser her...

 • PRISEKSEMPEL
  500 stk. Raja Chrome
  3.517,-
  7,03 kr. pr. stk.
  Med 1-farvet tryk
  Alle priser er ekskl. moms
  og levering samt grafisk opsætning
LAD DIG INSPIRERE!

Vi har samlet en masse forskellige modeller og priser her. Lad dig inspirere og tag fat i os hvis du du har spørgsmål hertil.

 
Ritter Crest Recycled Penne
Kuglepenne
MULIGHEDERNE ER MANGE

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænsen for, hvordan din kuglepen skal se ud. Kuglepenne fås i et utal af forskellige modeller, der alle kan prydes med farver, logoer og andet grafik i alle tænkelige (og utænkelige) kombinationer. 

 
TÆNKER DU OGSÅ PÅ MILJØET?

Så har vi også et udvalg af miljørigtige kuglepenne, som bliver produceret af "Post Consumer" ABS-plast. Det er 100% genbrugsplastik fra f.eks. gamle elektriske apparater, der er opsamlet og renset.

 
Ritter Crest Recycled Penne

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Maria sidder klar til at hjælpe! 
Send en mail til mg@degngrafisk.dk med dine ønsker eller ring på tlf. 96 72 70 88.
Så vender Maria tilbage med forslag og priser.

Skriv til Maria Guldhammer

Skriv til Maria Guldhammer