Søg og du skal finde:
BREVPAPIR
Brevpapir

Selvom alting digitaliseres mere og mere, findes der få virksomheder uden egen brevlinje. 

 • Brevpapir og fakturapapir

  Det er de færreste virksomheder, der kan klare sig uden brevpapir, og de fleste har da også fornøjelsen af at sende fakturaer ud i ny og næ. Uanset om brevpapiret skal bruges til den daglige korrespondance eller udsendelse af regninger, kan du få trykt dit brevpapir her hos os.

  Vi kan sagtens trykke i mindre oplag, men der er helt sikkert penge at spare ved at bestille større partier hjem - hvis du alligevel skal bruge det. Stykprisen falder ganske enkelt proportionalt med antallet.

  Vi benytter som standard 90g laseregnet papir, når vi trykker brevpapir. Men du kan naturligvis få trykt dit brevpapir på 80g eller 90g eller på mange andre papirtyper. Måske er det vigtigt for dig, at dit papir signalerer miljøbevidsthed, eller måske skal det være tonet i en bestemt farve eller have struktur. Kontakt os, hvis du har specielle ønsker, så hjælper vi dig med at finde det rigtige brevpapir.


  Faktura med indbetalingskort i bunden

  Er det et godt gammeldags fakturapapir, du søger, kan du mod et tillæg få perforering til FI-kort i bunden af papiret. Og ønsker du huller i venstre side på dit fakturapapir, er det også en mulighed.

   

  Brevlinjer

  Selvom alting digitaliseres mere og mere, findes der få virksomheder uden egen brevlinje. Virksomhedens identitet er med til at forme firmaets image som seriøst og troværdigt, og derfor vælger de fleste at få en brevlinje med brevpapir (eventuelt som dynamisk skabelon), visitkort og kuverter, så der er en rød tråd i udtrykket.

  Hos Degn Grafisk kan du få den nødvendige sparring og det lækre design. Vi har stor erfaring med brevlinjer og kender til de gældende regler, fra fx PostNord, når dine kuverter skal designes.

  Når designet er på plads, trykker vi din brevlinje på alle dine materialer - til en god, jysk trykpris naturligvis.

 • PRISEKSEMPEL
  2.000 stk. A4 Brevpapir
  1.043,-
  90g offsetpapir
  4-farvet tryk
  Alle priser er ekskl. moms og levering
  Grafisk opsætning kan tilkøbes

DEN RØDE TRÅD GLÆDER ØJET

Hos Degn Grafisk har vi stor erfaring med brevlinjer. Vi sørger for, at din identitet bliver en stærk del af din markedsføring, og at der er en rød tråd gennem alle de ting, du sender ud ad døren. 

 
Brevlinjer
Skal vi hjælpe?

BRUG FOR HJÆLP TIL DESIGN?

Vores erfarne grafikere hjælper gerne med design og layout af dit brevpapir, så det følger din grafiske linje og får et professionelt udtryk.

 

 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Maria sidder klar til at hjælpe! 
Send en mail til mg@degngrafisk.dk med dine ønsker eller ring på tlf. 96 72 70 88.
Så vender Maria tilbage med forslag og priser.