Søg og du skal finde:
VIN MED LOGO
Firmavin

Firmavin med logo er den oplagte firmagave, julegave, receptions- eller kundegave - men det er også en super idé, hvis du ønsker at markere en event som åbent hus, et nyt produkt, eller en reception.

Skænk firmavin med dit logo

Her finder du firmavin med flotte, designede etiketter på vinflasken, som passer til netop din virksomhed eller det arrangement, de skal bruges til. Firmavin med logo er den oplagte firmagave, julegave, receptions- eller kundegave - og etikketten kan se lige så tosset ud, som din (og vores) fantasi rækker.

Vi tilbyder mange forskellige vintyper, så kontakt os med dine ønsker, så finder vi en vin, der passer nøjagtig til dine smagsløg.

 

Receptionsgaven der vækker opsigt på gavebordet

Vi oplever gang på gang kunder, der kommer tilbage og fortæller, hvor god respons de får på logovinen med deres helt egen etikette. Ikke kun fordi vinen er af god kvalitet, men fordi den skiller sig ud på gavebordet, og modtageren samt de andre til receptionen ser de flotte flasker.

 

Vi hjælper gerne med at designe de flotte etiketter

Vil du have assistence til at få designet din etiket, er der naturligvis også hjælp at hente hos en af vores grafikere i den grafiske afdeling. 

Kontakt os for mere information og priser

Vi sidder klar til at hjælpe! 
Send en mail til ph@degngrafisk.dk med dine ønsker eller ring på tlf. 96 72 70 82.
Så vender vi tilbage med forslag og priser.

Skriv til Henrik Bahnsen

Skriv da lige til mig...