Søg og du skal finde:
ROLL-UP
Roll-up

En roll-up kan let fragtes med under armen og er derfor det oplagte udstillingssystem til salgspræsentationer, messer og møder.

 • Roll-up bannersystem

  - let at transportere og sætte op

  Et roll-up system er en nem og billig mulighed, når du har behov for en løsning til information eller markedsføring i butikken, mødelokalet eller indgangspartiet.

  Alle roll-up systemerne har en mat sølvfarvet topskinne og en kassette i bunden, hvor selve banneret opbevares, når bannersystemet ikke er i brug. Banneret holdes oppe af en løftestang på bagsiden. 

  Roll-up systemet leveres i en smart opbevaringstaske, der gør det nemt at fragte det og have med på farten.

  Printes på 230g Polyweave Heavy. Bemærk at dette er et MAT materiale, hvilket gør at det ikke giver genskin selvom der er direkte lys på. Så de er helt perfekte når de fx står på en scene.

  BEMÆRK at det kun er vores Budget roll-up i målet 85 x 200 cm som kan købes online i vores shop. Ønsker du en af de andre modeller så kontakt os for en uforpligtende pris.

 • PRISEKSEMPEL
  BUDGET Roll-up
  695-
  85 x 200 cm
  Inklusiv transporttaske
  Alle priser er ekskl. moms
  og levering samt grafisk opsætning
budget roll-up

BUDGET Roll-up

Topsælgeren - og tilmed den billigste. Banneret fås i 85 x 200 cm, og i 80 x 200 cm og banneret kan ikke skiftes. Banneret printes på den ene side. Bemærk at det kun er 85 x 200 cm som kan købes online.

 

DOUBLE Roll-up

Et roll-up system med tryk på begge sider og dermed meget velegnet, hvis du har budskab, der skal kunne ses fra begge sider, fx på en messestand. Færdigt mål er 85 x 200 cm. 

 
DOUBLE Roll-up
KÆMPE Roll-up

KÆMPE Roll-up

Hvis du har brug for et roll-up i ekstra stort format. Det fås i størrelsen 120 x 160-220 cm og 150 x 160-220 cm. Systemet har en teleskopstang, så højden kan varieres. Der trykkes kun på den ene side.

 

EXTREME Roll-up

Hvis du har brug for et roll-up i ekstra, ekstra stort format. Det fås i størrelsen 200 x 170-300 cm. Systemet har en teleskopstang, så højden kan varieres. Der trykkes kun på den ene side.

 
Extreme Roll-up

Klar til tryk? Sådan gør du:

Vil du selv lave dit design og din trykfil, kan du hente en skabelon på BUDGET Roll-up her.

Din trykfil: 

- skal minimum være i 150 dpi.

- skal enten være en JPG eller PDF fil i rette mål

- HUSK tryk udover beskæring.

 

Hent skabelon her

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Maria sidder klar til at hjælpe! 
Send en mail til mg@degngrafisk.dk med dine ønsker eller ring på tlf. 96 72 70 88.
Så vender Maria tilbage med forslag og priser.

Skriv til Maria Guldhammer

Skriv til Maria Guldhammer