Søg og du skal finde:
BLOKKE
Blokke

Blokke med eget design? Så er du kommet til det rette sted. Vi opsætter, trykker og samler dine firmablokke.

 • Reklameblokke og andre typer blokke

  Blokke bruger vi altid. Det kan være blokke til mødereferater, huskelisten, telefonbeskeder eller noget helt fjerde. Hos Degn Grafisk kan du få lavet dine helt egne blokke – med firmaets logo, farver og den øvrige grafiske identitet. Og vi kan lave dem i helt små oplag til gode jyske priser.

  En blok som gave er en stærk gave - for modtageren, men så sandelig også for afsenderen. Når du giver en firmagave, er kunsten at finde noget, som bliver gemt og ikke ender i skraldespanden, men bliver brugt. Det opfylder en grafisk flot blok med dine farver, billeder, oplysninger og logo.

   

  Brug for hjælp til design og layout?

  Vores kreative grafikere hjælper gerne med design og layout af dine blokke, så de får præcis det professionelle look, du ønsker. 

  Skriv til Maria på mg@degngrafisk.dk eller ring 96 72 70 88, så hjælper hun dig videre.

 • PRISEKSEMPEL
  100 stk. A5 blokke med limning i top
  1.388,-
  med 50 ark pr. blok
  4-farvet tryk
  Alle priser er ekskl. moms og levering
  Grafisk opsætning kan tilkøbes
Notesblokke til møder og kontoret med logo

Det er god stil og markedsføre dit firma fra sin bedste side, fx ved at dække op med notesblokke med logo og tilhørende logopen til møder på kontoret. At notatblokke også er geniale til medarbejdere, og som give away logoblok til dine kunder - ja, det er jo en helt anden snak. 

Konferenceblokke

Ved konferencer har man ofte ikke brug få en kæmpe blok, men blot nogle få ark til noterne. Her anbefaler vi 15 ark pr. konferenceblok. Med fordel kan du sætte firmalogo, et slogan eller kort produktinfo på blokken.


 

Du er ikke låst til en bestemt størrelse på blokke

Vi laver blokkene i gængse såvel som utraditionelle mål. Søger du blokke i standardmål A4, A5 og A6 format, vælger du bare formatet på vores online bestillingsside. Vil du gerne have en mere atypisk blok i fx. kvadratiske dimensioner, så ring eller skriv til os.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Maria sidder klar til at hjælpe! 
Send en mail til mg@degngrafisk.dk med dine ønsker eller ring på tlf. 96 72 70 88.
Så vender Maria tilbage med forslag og priser.