Søg og du skal finde:
PAKNING AF BREVE
Pakning af breve

Har du en stor stak breve, der skal pakkes og sendes? Så giver vores kuverteringsmaskine rigtig gerne en hånd med. Vi sørger såmænd også for porto og omdeling.

Breve - fra print til postkasse

Har du en stor stak breve, der skal pakkes? Eller vil du sende et følgebrev med medlemsbladet eller brochuren? Så har vi maskinparken, der kan spare dig for rigtig mange timers arbejde. Den sørger både for pakning, adressering og frankering - og vi sørger for at få sendt din post. 

Nemmere bliver det ikke!

  • Pakning af breve
    Vi pakker

     

    Vi adresserer
    Vi frankerer og sender

Men ... er det ikke dyrt?


Nej. Når du lader os om frankering, får du en meget bedre pris, end hvis du går på posthuset. Har du rigtig mange breve (som i 3.000 stk.), koster portoen kun 4,95 kr. pr. brev. (2021 priser - udsendelse med PostNord)

Men mindre kan også gøre det - stadig til billigere penge end på posthuset. Det samme gælder, hvis du vil have omdelt adresserede magasiner, medlemsblade eller reklamemateriale. 

 

Læs mere om adresser, post og porto

pakning af breve

HVAD KAN PAKKES?

Dine breve pakkes af vores kuverteringsmaskine. Den kan klare helt op til 6 ark i en kuvert. Kan dine kuverter ikke pakkes maskinelt, ja, så giver vi også en hånd med – af den menneskelige af slagsen.

 
ADRESSERET POST

Vi kan trykke adresser direkte på kuverterne - eller på et brev, der pakkes i en rudekuvert. Du kan også få trykt adresser på foreningsblade, kataloger og brochurer.

 
adressering af breve
direct mail
REKLAMER, DER BLIVER LÆST

Vores mail flyder over med reklamer. Men postkassen er næsten tom. Det efterlader plads til din reklame - og her bliver den lagt mærke til. Og det er billigere, end du tror.

 
PORTO OG OMDELING

Vi trykker porto direkte på dine breve (pp-påtryk) og sørger for omdeling. PP er den billigeste form for porto.
Læs mere om porto og omdeling her.

 
omdeling af breve

Hva' koster det?

 
Send en mail til ph@degngrafisk.dk med dine ønsker eller ring på tlf. 96 72 70 82.
Så vender Peter tilbage med en god pris.

Skriv til Henrik Bahnsen

Skriv da lige til mig...