Søg og du skal finde:
WEBSHOP
webshop

Din hjemmeside kan altid udvides med en webshop - temmelig billigt endda. Og vokser butikken, er det naturligvis altid muligt at opgradere til en større shop.

Webshop

Ifølge undersøgelser handler ca. 40 % af os danskere på nettet hver måned. Det tal berettiger til den stadig stigende mængde af webshops, der hvert år finder deres plads i cyberspace. Hos Degn Grafisk kan du både købe systemet og få designet din shop.

  • Kom godt fra start

    Uanset hvilken webløsning du har, har du altid mulighed for at tilkøbe et webshopmodul. Det mindste kalder vi Basic 250 og kan rumme helt op til 250 produkter.

    Sammen med en Free-løsning med 25 sider har du mulighed for at starte en yderst billig webshop op - faktisk koster den 0 kr. i oprettelse. Og har du brug for en større shop, er det naturligvis altid muligt at opgradere.

  • INKLUDERER MODULER
    Indkøbskurv - Betalingsgateway - Priser - Rabatter - PowerPack - Relaterede varer - Varesøgning - Sortiment
hjemmeside design

FORHOLD DIG TIL DIN MÅLGRUPPE

Nogle er mere end kritiske end andre. Fx har det ifølge Forrester Research vist sig, at 87 % af alle unge mellem 18 og 24 år ikke vil købe et produkt, medmindre det er anmeldt af andre kunder.

 

UNDGÅ, AT KUNDEN SMUTTER

Selv når kunden har fundet produktet og lagt det i kurven, falder mange fra alligevel. Man taler om så høje procenter som 40-60 %. Det skal dit design forhindre.

 
CMS system

 

Hjemmesider med en ekstra dimension

Der er mange fællestræk ved hjemmesider og webshops, men webshops har lige den ekstra dimension, at brugeren skal have penge op af lommen. Det sætter nogle andre spilleregler. Brugerne er yderst kritiske og selv helt små fejltrin eller fejlprioriteringer kan koste dyrt.

 

Design, der sælger eller skræmmer

Som det gælder med enhver hjemmeside, er designet og de visuelle klæder det første, der møder den besøgende – og ikke noget, der bør undervurderes. Designet kan ikke sælge dine produkter alene, men det kan præsentere dem i et visuelt miljø, der virker seriøst, professionelt, tillidsvækkende og overskueligt. Det skal umiddelbart være let for brugeren at få overblik og svar på spørgsmålene ”Hvad sælger de?”, ”Hvorfor handle her?” og ”Hvor starter jeg?”.

 

Du har 50 millisekunder

Undersøgelser har vist, at du har ca. 50 millisekunder til at overbevise de besøgende om, at de er landet på en side, der er værd at kigge nærmere på. Vi gentager: 50 millisekunder! Det er ikke mere end et splitsekund og understreger hvor vigtigt det er, at den grafiske servering er i top.

Er den potentielle kunde først landet og blevet mere end et sekund på din webshop. kan der sættes flueben ud for første mission. Den næste er så at få kunden til at blive og i sidste ende lægge pengene i din butik. Her er tekster, der sælger afgørende.

 

Gør det nemt

En god struktur og logisk navigation er alfa omega. Det skal være nemt at komme i gang – og det skal være nemt at komme i mål. Vil du hjælpe kunden godt på vej, sørger du for, at flere veje fører til målstregen. En vej er typisk den almindelige navigation vandret eller i venstre side. Men en anden kunne fx være søgning via søgefelt. Undersøgelser viser her, at ca. halvdelen af alle besøgende går direkte til søgefunktionen og søger efter det ønskede produkt.

Har du spørgsmål til webshops?

Peter sidder klar til at hjælpe! 
Send en mail til pk@degngrafisk.dk med dine ønsker eller ring på tlf. 96 72 70 84.
Så vender han tilbage med svar på ethvert spørgsmål om webshops - og hvad du ellers spørger om.

Skriv til Peter Klünder

Spørg eksperten

Har du spørgsmål til din hjemmeside eller skal vi tage en snak om en ny løsning til dig så send mig en besked