Søg og du skal finde:
GOOGLE SHOPPING
Google shopping annoncering

Til dig med en webshop. Vi har da hørt det en milliard gange før (ca): Billeder siger mere end 1000 ord. Derfor er Google shopping uden sammenligning den mest effektive salgskanal for webshops.

Du kan udnytte Google shopping

HVIS DU HAR EN WEBSHOP, ALTSÅ

Måske har du aldrig hørt om Google Shopping, men du har helt sikkert set Google shopping. Det er de små smarte billeder, du ser øverst eller til højre på skærmen, når du Googler.

NYHED 2020 - NU KAN DU FÅ SHOPPING ANNONCER GRATIS

google shopping feed

DET ER IKKE NOGET NYT

... men det er langt fra alle webshops, der er kommet igang. 

Google shopping kampagner kan styres igennem Google Ads, så du kan sætte dit eget daglige budget og styre, hvor og hvornår kampagnen skal køre.

Har du mod på det, kan du læse mere om hvad Google siger her.

 

Shoppingannoncer

Shoppingkampagner kører uafhængigt af de almindelige annoncer.

Shoppingannoncer benytter sig af data direkte fra din shop, primært produktets titel, beskrivelse, pris og lagerinformation. Disse data bliver automatisk omsat til søgeord, og du slipper for arbejdet med at tilføje dem manuelt i Google Ads. Skønt!

VI HJÆLPER GERNE

I modsætning til de almindelige Google Ads kampagner, er det et Google feed (en meget teknisk fil, som udtrækker data fra din webshop), der bestemmer, hvilke søgeord du skal findes på.

Er "meget teknisk fil" ikke lige dig, skal Anders nok hjælpe.

 
google shopping feed

Hjælp til alt det tekniske tam tam på din webshop?

Et Google feed kan afhængig af, at dit webshopsystem er strikket sammen, så det automatisk leverer de helt rigtige informationer om alle dine produkter direkte til en Merchant centerkonto (ja, jeg ved godt, det er endnu et teknisk udtryk). Hvis du har en Dynamicweb webshop, tager vi os gerne af det.

Har du ikke en dynamicweb webshop? Fortvivl ikke.

Mange andre webshopsystemer er begyndt at få øjnene op for det smarte i Google Shopping - det gælder også webshops, lavet med Wordpress Woocommerce.

Det er dog et helt basalt krav, at din webshop tilbyder at sende varer til kunders privatadresse.

Skal din Google shoppingkampagne have succes, skal produktfeedet fra webshoppen optimeres og være sammensat teknisk korrekt.

Det er vores erfaring, at Google Shoppingkampagner giver et meget højere afkast end de traditionelle Google Ads kampagner, når det gælder produkter i en webshop vel at mærke.

Google Shoppingkampager giver nemlig de søgende mulighed for at se, hvad der venter dem, inden de klikker på linket. Derfor er det hovedsagelig købere, der besøger din webshop i modsætning til de almindelige Ads klik, som meget ofte bare er informationssøgende.

De Google shopping webshops, som har fået gode anmeldelser, får som regel den bedste plads i  shoppinghierakiet. Derfor bør du overveje at tilknytte et anmeldersystem til din webshop, fx en af disse løsninger:

Google Customer Reviews - Aktiveres og administreres via Merchant Center
Stella Service - betalt gennemgang, men yderst effektivt.
Uafhængige anmeldersites, blandt andet Trustpilot og PriceGrabber