Søg og du skal finde:
DYNAMICWEB
webshop

Uanset om du har brug for en lille webløsning, et stort avanceret website med flere sprog eller en webshop, står vi klar til at rådgive, så du får det rigtige og det mest økonomiske produkt.

Dynamicweb CMS

CONTENT MANAGEMENT SYSTEM

Hos Degn Grafisk benytter vi os udelukkende af de meget brugervenlige cms-systemer fra Dynamicweb, nordens største af slagsen. Vi er partnere og har efterhånden mange års erfaring med systemet.

 

Lille, stor, størst

Dynamicweb kan skræddersys til dit behov. Du kan få en hjemmeside i lige nøjagtigt den størrelse, du ønsker, og med de funktioner og det design, du har brug for. Og det bedste af det hele: Du betaler kun for det, du har brug for.

hjemmeside design

FREE - DEN POPULÆRE LØSNING

Med en Dynamicweb Free løsning behøver du ikke købe systemet - du lejer det. Og det bedste af det hele er næsten, at det er gratis. Du skal kun betale for hosting.

 

EXPRESS - DEN MED MANGE SIDER

Ligesom Dynamicweb Free lejer du også softwaren, og du betaler kun for hosting og oprettelse. Du har mulighed for at oprette flere sider. En rigtig god løsning for en mellemstor hjemmeside.

 
hjemmeside design
hjemmeside design

STANDARD - DEN HELT STORE

Har du behov for mere end 100 sider på dit website, hedder løsningen Dynamicweb Standard. Der er plads til 1000 sider, så skriv bare løs.

 

Har du spørgsmål til Dynamicweb og hjemmesider?

Peter sidder klar til at hjælpe! 
Send en mail til pk@degngrafisk.dk med dine ønsker eller ring på tlf. 96 72 70 84.
Så vender han tilbage med svar på ethvert spørgsmål om hjemmesider, CMS, og hvad du ellers spørger om.

Skriv til Peter Klünder

Spørg eksperten

Har du spørgsmål til din hjemmeside eller skal vi tage en snak om en ny løsning til dig så send mig en besked