Søg og du skal finde:
HJEMMESIDER
webdesign

Stærkt webdesign, der både appellerer og fungerer kræver overvejelser om farver, billeder og typografi og lige så vigtigt: Fokus på sidens brugervenlighed.

Hjemmesider og webdesign

BILLIGE SKABELONER OG UNIKT DESIGN

Stor eller lille? Helt unik eller enkel og funktionel? Billig eller mindre billig?
 
Hos os kan du få en hjemmeside, der passer præcis til dit behov og din pengepung. Og uanset hvad du vælger, er grundstenene de samme: Lækkert og brugervenligt design, teknik vi kan stå inde for, og support når du har brug for det. Alle hjemmesider er naturligvis 100% responsive, så du fremstår professionel på både mobil, tablet og pc.

Du behøver ikke tømme lommerne for at få en hjemmeside. Med en skabelonside får du en professionel, brugervenlig og enkel hjemmeside - uden at gå på kompromis med teknik og design.

Uanset hvilken webløsning du vælger, har du altid mulighed for at koble en webshop på din hjemmeside.

Uanset om du vælger en billig hjemmeside eller en stor forkromet løsning, så er teknikken bag den samme. Alle vores hjemmesider bygges op i CMS fra Dynamicweb, som er nordens største cms-system

Hjælp til indhold?

Design og teknik er en ting. Noget andet er indholdet - tekst, billeder, grafik og illustrationer. Det er som udgangspunkt dit bord. Men, men. Vi giver gerne en hånd med.

 • tekst
  Mangler du ord?

  Vores tekstforfatter er klar ved tasterne til at hjælpe med tekst til din hjemmeside.

  fotografering
  Professionelle billeder

  Gode fotos kan gøre hele forskellen på din hjemmeside. Vores fotografer står klar.

  søgemaskineoptimering
  Findes du?

  Få søgemaskineoptimeret din hjemmeside, så du bliver fundet på Google.

Webdesign

Det allerførste, din hjemmeside bliver bedømt på, er det visuelle indtryk. Webdesign er indpakningen, der skaber forventninger til indholdet.

Er indpakningen grim og sjusket, har den besøgende umiddelbart samme forventninger til indholdet, og det kan få mange til at forlade din side efter blot et enkelt øjekast. 

hjemmeside design

GENKENDELIGHED

Kender dine besøgende allerede dit brand, er det vigtigt, at de føler sig hjemme i dit webdesign. Genkendelighed i webdesign skabes ved brug af din designlinje.

 
BRUGERVENLIGHED

Det gælder om at gøre det nemt for dine besøgende at finde rundt - og helst den vej, du gerne vil have dem.
Menuerne skal være tydelige, overskuelige og ikke for "dybe". Jo færre klik, des bedre webdesign.

 
hjemmeside design
hjemmeside design
HASTIGHED

Det går stærkt på nettet. Du skal levere information hurtigt nok, ellers er dine besøgende videre til en anden hjemmeside med et bedre webdesign, før du kan nå at blinke.

 

MOBILITET

Du har sikkert hørt ordet mobilvenlig hjemmeside eller responsivt webdesign. Det er ikke bare et salgstrick eller en trend. Dit webdesign SKAL simpelthen tage hensyn til besøgende fra mobiltelefoner.

Test om dit webdesign er mobilvenligt.

 
hjemmeside design
hjemmeside design

SYNLIGHED

Hvis ikke du findes på Google, så findes du ikke. Synlighed er lig med søgemaskineoptimering.

Hvordan bliver du synlig? Ingen kan give dig et nøjagtigt svar, for Google indregner så mange faktorer, og de holder kortene tæt til kroppen. Men der er mange ting, som har vist sig at være effektive.

 

SUMMA SUMMARUM

I bund og grund gælder det om at få dit webdesign til at tiltrække besøgende - guide dem ind på de sider, som er interessante for lige præsis dem, og fastholde dem på siden, indtil de når det mål, du har sat dig.

 
hjemmeside design

4 elementer i godt webdesign

Billeder - Har du en webshop, eller sælger du varer udelukkende på nettet, så er buzz ordet BILLEDER i dit webdesign - mange, flotte og selvfølgelig optimeret til web.

Infographic - Svært fordøjelig information kan sættes op, så det er forståeligt og indlysende.

Guides - Hvem, hvad, hvor. Stil spørgsmålet om ALT i dit serviceområde, og besvar dem på din hjemmeside.

Call to action - Dette fine ord dækker egentlig over hele pointen med din hjemmeside. Lad brugeren bestemme, hvornår de vil købe din vare eller nå det mål, DU har sat. Hvis brugeren er overbevist halvejs nede på din side, skal du ikke tvinge dem til at læse til bunden for at finde din "KØB DET NU" knap.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Peter sidder klar til at hjælpe! 
Send en mail til pk@degngrafisk.dk med dine ønsker eller ring på tlf. 96 72 70 84.
Så vender han tilbage med svar.

Skriv til Peter Klünder

Spørg eksperten

Har du spørgsmål til din hjemmeside eller skal vi tage en snak om en ny løsning til dig så send mig en besked