Søg og du skal finde:
BILDEKORATION
BILDEKORATION

Er din bil ren? Er den pæn? Der er god grund til at være obs på, hvordan din bil ser ud, for den bliver set af mange. Så hvorfor ikke pakke den flot ind, så den fortæller om din virksomhed? 

Bildekorationer

Der er mange geniale ting ved bildekorationer, men den bedste er, at de kommer omkring, bliver set og skaber den opmærksomhed, de fleste virksomheder gerne vil have.

Vi har mange års erfaring med dekorationer af biler og hjælper gerne med at synliggøre dig på landevejen, motorvejen eller i bybilledet. 

Mulighederne er mange. Du kan få lige så mange og store dekorationer, du vil - vi kan endda pakke hele bilen ind. Og hvordan det hele skal se ud, ja det er også op til dig.

Så uanset om du søger en dekoration af din bil i forbindelse med en kampagne, en event eller som permanent løsning, må du ikke tøve. Start motoren, kig forbi og lad os drøfte dine ønsker og muligheder hos Degn Grafisk.

 

Indpakning og montering

En folieindpakning dækker hele bilen, og kan beskytte den oprindelig lak. Vi benytter os af en professionel samarbejdspartner, som har mange års erfaring i at skabe det bedste resultat, så din bildekoration holder i mange år.

firmabil

BLIV GENKENDT PÅ GADEN

Får du lavet en designlinje hos os, får du også et bildesign med. På den måde sikrer du, at din bil bliver genkendt.

 

ET VÆLD AF FARVER

Foliefarver findes i et væld af forskellige farver og med forskellige effekter, som passer til din designlinje. Vi kan også pakke din bil helt ind i folie - her er det kun fantasien, der sætter grænserne.

 
Foliefarver

Har du spørgsmål til indpakningen?

Maria sidder klar til at hjælpe! 
Send en mail til mg@degngrafisk.dk med dine ønsker eller ring på tlf. 96 72 70 88.
Så vender Maria tilbage med forslag og priser.

Skriv til Maria Guldhammer

Skriv til Maria Guldhammer