Søg og du skal finde:
KIRKEBLADE
Kirkeblade

Kirkeblade er et af vores specialer. I tæt dialog med præster og sekretærer opsætter og trykker vi hvert år hundredvis af farverige og flotte kirkeblade, der blandt andet fortæller om de mange aktiviteter i sognet.

Et kirkeblad med flot layout

I dag er det ikke nok at have et kirkeblad med stregtegninger trykt i én farve. For at få alle sognebørn til at åbne og læse kirkebladet, må der en flot og tidssvarende opsætning af kirkebladet til.

Vi kan tilbyde jer en flot opsætning af jeres kirkeblade, der passer til jeres kirke og sogn. Det vil sige, at kirkeblade hos Degn Grafisk designes og tilpasses ud fra menighedsrådets og præstens ønsker til en designskabelon, som bruges fremadrettet til jeres kirkeblade. Vi har i huset dygtige grafikere, der er vant til at arbejde med kirkeblade, så I trygt kan overlade opsætningen af jeres kirkeblad til os. 

Bag alle tryksager ligger tanker om målgruppe, budskab, mål, formål, stemning og meget mere. Alle disse faktorer forholder vi os som grafikere til, når vi skal i gang med opsætningen af en hvilken som helst tryksag – også jeres kirkeblad.

I samspil med jer får vi klarlagt omfang, udtryk og format. Vi rådgiver jer, og sammen finder vi frem til den ideelle løsning. Skal det være et 12-sidet hæfte, en 3-fløjet folder eller noget helt tredje? Skal det være blank papir eller mat papir? Skal der bruges illustrationer eller fotos? Vi gennemgår det hele og udarbejder et personligt layout til jeres kirkeblad, som fremadrettet kan bruges som skabelon til de kvartalsvise bladudsendelser.

Kort sagt: Trænger jeres kirkeblad til nye øjne, er I kommet til det rette sted. Vi har både erfaringen og kompetencerne til at hjælpe jer.

Vi kan tilbyde opsætning + tryk + levering af kirkeblade. Har I kun behov for én, to eller alle tre dele, så tøv ikke med at kontakte os.

Gode priser

GODE PRISER PÅ TRYK

Med eget trykkeri i huset og gode leverandøraftaler, kan vi tilbyde lukrative priser på tryk af jeres kirkeblad i mindre oplag. Ja, større oplag kan vi naturligvis også hjælpe med, hvis det er aktuelt.

 

OMDELING TIL AFTALT TID

Udsendelse af kirkeblade er også et af vores specialer. Så ja, vi kan løfte opgaven lige fra idé til bladet ligger i postkassen.
Læs mere om omdeling her.

 
Omdeling
Skal vi hjælpe?

BRUG FOR HJÆLP TIL DESIGN OG LAYOUT?

Vores erfarne og kreative grafikere hjælper gerne med design og layout af jeres kirkeblad, så det får præcis det indbydende udseende, I ønsker.

 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Maria sidder klar til at hjælpe! 
Send en mail til mg@degngrafisk.dk med dine ønsker eller ring på tlf. 96 72 70 88.
Så vender Maria tilbage med forslag og priser.

Skriv til Maria Guldhammer

Skriv til Maria Guldhammer