Søg og du skal finde:
KUVERTER
Kuverter

Hvem siger en kuvert skal være hvid og intetsigende? Vi trykker kuverter i både store og små oplag med dit design. 

 • Bestil kuverter med hurtig levering - til små penge

  Du behøver ikke bestille en hel palle kuverter. Vi kan både levere kuverter i små oplag, ja, helt ned til 50 stk. Har du brug for en hel palle klarer vi selvfølgelig også det. 

   

  Hvordan skal din kuvert se ud?

  Du kan stort set give din kuvert det udseende, du ønsker. Du kan selvfølgelig sætte dit logo på, men du kan også give den mere gas med mønstre, billeder, vandmærker, illustrationer ... Du kan få kuverter med eller uden rude. Og sidst, men ikke mindst, kan vi trykke navne og adresser på modtagerne direkte på kurverterne. 

  Kuverter kan trykkes på forskellige måder, og hvilken metode der skal bruges afhænger af, hvordan du ønsker, din kuvert skal se ud. Skal der trykkes helt til kant? Skal der trykkes på klappen? Hvilke farver ønsker du at bruge?  

 • PRISEKSEMPEL
  1.000 stk. M5 kuverter med rude
  1.293,-
  1+0 - sort tryk på én side
  Uden tryk på klappen
  INGEN tryk til kant
  Alle priser er ekskl. moms og levering
  Grafisk opsætning kan tilkøbes
Skal vi hjælpe?

DESIGN AF DIN KUVERT

Har du brug for hjælp til designet, kan vores dygtige grafikere hjælpe. Skriv til Maria på mg@degngrafisk.dk eller ring 96 72 70 88, så hjælper hun dig videre.

 

 

DEN RØDE TRÅD GLÆDER ØJET

Din kurvert og de ting, du lægger i kuverten, skal matche. Med andre ord: Du har brug for en brevlinje - en grafisk identitet. Når du får lavet en designlinje hos os, sikrer du, at der er en rød tråd gennem alle de ting, du sender ud ad døren. 

 
Brevlinjer
Maskinkuverter

VI PAKKER OG SENDER

Har du en stor stak breve, der skal pakkes, giver vores kuverteringsmaskine gerne en hånd med. Vi forsyner også dine breve med adresser og porto – og sørger for, at de ender i postkassen. Læs mere her.

 
Trykmetoder

Hvis du er inde i det trykfaglige sprog, har vi et par bonusoplysninger. Er du ikke fagnørd, springer du bare dette afsnit over. Vi kan både lave digital og offset-tryk. Digital tryk giver mulighed for 4-farvet CMYK, mens offset også gør det muligt at trykke i pantonefarver. Tryk til kant er kun muligt med offset. Med digitaltryk vil der være min. 5 mm. til kant.

 

Hvilken størrelse kuverter har du brug for?

M65 kuverter med eller uden rude
Passer til M65 format (A4 ark foldet 3 gange eller en M65 folder).

Størrelse: 220 x 110 mm (bxh)

M5 kuverter med eller uden rude
Passer til et A5 ark (et foldet A4 ark). En M5 kuvert passer til 1-5 ark papir.

Størrelse: 220 x 155 mm (bxh)

C5 kuverter med eller uden rude
Passer til et A5 ark (et foldet A4 ark). Denne kuverter er lidt større end M5 og kan derfor indeholde flere ark. C5 kuverten har åbning på den lange side som M5 kuverten.

Størrelse: 229 x 162 mm (bxh)

C5P kuverter med eller uden rude
Passer til et A5 ark (et foldet A4 ark). Denne kuverter er lidt større end M5 og kan derfor indeholde flere ark. C5P er en pose kuvert og har åbning på den korte side.

Størrelse: 229 x 162 mm (bxh)

C4P kuverter med eller uden rude
Kuverter der passer til A4 ark hedder C4P kuverter. C4P kuverten er en såkaldt posekuvert. Dvs. at kuverten har klappen på den korte led.

Størrelse: 229 x 324 mm (bxh)

Alle kuverter leveres med dækstrimmel over limen. Dette gør at holdbarheden af limen øges op til 3 gange. Bliver limen for gammel, mister den klæbeevnen og bliver gul og kedelig at se på.

 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Maria sidder klar til at hjælpe! 
Send en mail til mg@degngrafisk.dk med dine ønsker eller ring på tlf. 96 72 70 88.
Så vender Maria tilbage med forslag og priser.