Søg og du skal finde:
VISITKORT
visitkort

Vi trykker mere end 1 million visitkort hvert år – derfor kan vi med stolthed sige, at vi er eksperter i at trykke visitkort. 

Visitkort i luksuskvalitet - bestil dem lige her

Visitkort er ikke til at undvære, når du skal ud og repræsentere dig selv eller dit firma. Hos Degn Grafisk trykker vi hver dag hundredvis af visitkort. Både til landsdækkende kæder og den lokale frisør, der lige mangler 200 visitkort med aftalekort på bagsiden.

Vælge mellem visitkort med tryk på blot 1 side eller visitkort med tryk på begge sider. Vores standard papir er 300g Ensocoat, som er en lækker semi-blank karton, der er meget stift. Du kan naturligvis få lige nøjagtigt det papir, du ønsker. Du kan se alle vores spændende papirkvaliteter her

visitkort udenfor standardmål

Visitkort i "Skæve" mål

85x54 mm er defineret som standardformatet på et visitkort. Det betyder, at vi kan køre den mest effektive trykproces, når dit visitkort har dette mål. Når vi er effektive, sparer du penge, og derfor er vores standardpriser så lave.

Sommetider har man jo lyst til (eller brug for) at skille sig ud, og skal du bruge et visitkort i skæve formater, er der selvfølgelig også hjælp at hente hos os.

visitkort på specielt papir
Særligt papir

Vores lagerhylder bugner af papir, så har du særlige ønsker til papiret, kan vi også hjælpe dig med det. Også selvom du ønsker ganske få visitkort. 
 
Vi kan bl.a. printe på papir med struktur, som fx det populære klassiske Conqueror papir, eller det rustikke og moderne Kvist papir. I tip-top kvalitet. 

Læs om vores papirkvaliteter her. 

visitkort til mange
Flere medarbejdere?

Skal du have trykt 500 visitkort til Gitte, 500 visitkort til Jens og 500 visitkort til Kasper, er det selvfølgelig også muligt. Og nemt.

Bestiller du online, kan du nemlig gøre det i én og samme bestilling. Du vælger blot hvor mange varianter du har og hvor mange du skal bruge af hver, dog skal antallet være det samme hvis du bestiller online.

Har du ikke har en tryk-fil?

Har du ikke en tryk-pdf af dit visitkort, har vi grafiske designere i huset, som vil kunne hjælpe dig med en opsætning og udarbejdelse af trykfil.  

Typisk vil tidsforbruget ligge på en halv til en hel time. Men vi giver selvfølgelig gerne en nøjagtig pris, inden vi sætter gang i dit visitkort.

Har du allerede en trykklar fil, kan du bestille dine visitkort lige her.

hastelevering
HASTELEVERING AF VISITKORT

Har du brug for dine visitkort i en pokkers fart, så finder vi også ud af det. Mod et tillæg har vi mulighed for dag til dag levering. Se mere i vores shop om hvilke hastetillæg du kan vælge. 

 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Maria sidder klar til at hjælpe! 
Send en mail til mg@degngrafisk.dk med dine ønsker eller ring på tlf. 96 72 70 88.
Så vender Maria tilbage med forslag og priser.