Søg og du skal finde:

PASSER TIL ALLE ENHEDER

 
Ring til Anders på 23 37 19 11 for mere information

Giv dine produkter liv med webbannere 

Jo mere iøjnefaldende dine annoncer er, jo mere tid bruger vi på at kigge på dem. Levende billeder tiltrækker blikket mere end statiske. Og det er det webbannere er - levende visninger af dine produkter og budskaber.

De fleste webbannere bliver lavet til Google Ads displayannoncer, som vises på alle hjemmesider, der har del i Google display netværket, som f.eks en Adsense konto. Bannerannoncen styres igennem Google Ads på lige fod med de almindelige annoncer. 

Størrelser

Der findes et utal af forskellige bannerstørrelser, men som alt andet er nogle mere populære end andre. De mest populære ser du herunder, inklusiv det meget populære topbanner, som kun vises i Danmark.

 • De høje

  Skyskraber (120 x 600)
  Bred skyskraber (160 x 600)
  Lodret banner (120 x 240)
  Halvside (300 x 600)
  Portræt (300 x 1050)

  De brede

  Leaderboard (728 x 90)
  Banner (468 x 60)
  Halvbanner (234 x 60)
  Mellemstort rektangel (300 x 250)
  Stort rektangel (336 x 280)
  Stort leaderboard (970 x 90)
  Billboard (970 x 250)
  Topbanner DK (930 x 180) 

  De bedste til mobil

  Lille kvadrat (200 x 200)
  Kvadrat (250 x 250)
  Mellemstort rektangel (300 x 250)
  Stort rektangel (336 x 280)
  Mobilbanner lille (320 x 50)
  Mobilbanner stor (320 x 100)

Annoncering - og meget mere

HTML5 bruges mest til webbanner annoncering - men kodetypen kan så meget mere end det.

 

webbannere
BANNERE TIL ANNONCERING

Kræver dit budskab blikfang og mere end bare et billede? Banneranimationer afvikles hurtigt og giver dig avanceret kreativ frihed i form af både design og lyd.

 
ONLINE APPLIKATIONER

Har du kundetilpassede produkter, kan vi designe og programmere online applikationer til alle behov, så dine kunder kan skræddersy deres egne produkter, fx deres køkken eller barnevogn.

 
konfigurator online
spil
SPIL OG BRUGERGUIDES

Har du en konkurrence eller et andet event på din hjemmeside, kan vi lave både simple og avancerede spil og brugerguides.

 
PRODUKTPRÆSENTATIONER

Præsenter dine produkter med lyd, video, animation og interaktivitet. De levende præsentationer kan bruges til både hjemmesider, i butikken og på messestande.

 
produktpræsentationer
Adobe Animate (tidligere Flash)

Adobe Animate er den nye "ting" inden for online banner annoncering. Det kan være vældigt imponerende og har ikke som det tidligere Flash begrænsninger – Adobe Animate bannere kan bygges som HTML5, video samt det traditionelle swf-format og kan vises optimalt på smartphones. Hvad der er den rette løsning for dig, finder vi ud af sammen – gennem god gammeldags dialog.

Da Adobe Animate overtog Adobe Flash som standard for produktion af online og offline applikationer til markedføring, fik vi også WebGL support til spil med i købet. Selv om Adobe Animate fortsætter med at understøtte det "gamle" format SWF og AIR, så kan det nu også generere stort set alle andre online formater, inklusiv SVG.