Søg og du skal finde:
FOTOGRAFERING
fotografering

De gode fotos kan gøre forskellen. Det samme kan de dårlige…

Fotografering

Vi behøver næppe forklare dig, at det visuelle udtryk på en hjemmeside eller i en tryksag er vigtigt. Gode billeder skaber opmærksomhed, sætter gang i drømmene og optimerer dit salg. De dårlige fotos fortæller en kedelig historie, som ingen gider studere nærmere.

Hos Degn Grafisk kan du få hjælp til at fortælle den gode historie – med gode professionelle billeder.

fotografering

DET BEDSTE RESULTAT

Fotografering er med smartphones og tablets blevet en hverdagsting. Noget alle gør. 1, 2, klik og 30 sekunder senere er fotoet delt på Facebook, Instagram eller på Snappen. Fedt. Og let. Men ikke nødvendigvis godt.

 

 

 

Professionel

Sommetider er det ikke her-og-nu oplevelsen, der skal deles på de sociale medier. Som virksomhedsejer kan du have brug for at formidle professionelt, og her er det formentlig ikke fotoet af din kat i hængekøjen eller gårsdagens lækre platte på den lokale café, der skal anvendes.

Har du brug for professionelle billeder, skal der professionelle øjne bag kameraet. Øjne, der er trænede i at se vinkler, kompositioner og historier. Det får du, når du hyrer Degn Grafisk ind til din fotoopgave.

VORES HUS-FOTOGRAF

Hos Degn Grafisk har vi 1 medarbejder, der har videreuddannet sig som fotografer.

Vi tilbyder både portrætfotografering, studiefotos, firmaprofilbilleder og produktbilleder.

 
Google mybusiness

 

Fordele

Vi samarbejder også med eksterne fotografer. Forskellige fotoopgaver kræver forskellige kompetencer og udstyr - og indrømmet: Vi kan ikke alt. Vi vurderer hver enkelt opgave, så vi er sikre på, at du ender med et godt resultat.

Når du bruger vores inhouse fotografer får du en økonomisk og professionel løsning. Og det giver faktisk flere fordele.

 • Fotografering

   

   

  DEN ØKONOMISKE GEVINST

  Vi er ikke faguddannede fotografer og tager derfor heller ikke betaling, som om vi var. Vores timesats er 575 kr. og vi aftaler altid en fast pris, inden vi går i gang.

  grafiker og fotograf

   

   

  ET STÆRKERE SAMARBEJDE

  Det er vores erfaring, at tingene glider bedre, når grafiker og fotograf arbejder tæt sammen. Og sidder de i samme hus, ja så er dialogen og forståelsen for opgaven bare mere optimal.

  fotoudstyr

   

   

  MERE END BLOT GODT UDSTYR

  Udstyr er vigtigtt. Men det er ikke det vigtigste. Det er øjnene og hjernen bag kameraet, der gør den store forskel. At arbejde med visuelle medier er vores levebrød. Noget vi gør hver dag. Det kommer dig til gode.