• Papir til andre tryksager Leder du efter mere information om de papirkvaliteter vi oftest trykker på når der ikke er tale om storformat? Klik på
Du er her: tryk - Storformat print - Materialetyper

Papir og stof til print i store formater

Nedenfor finder du et udpluk af vores papir og stofudvalg til print i store formater. Primært bruger vi dem til plakater og roll-up systemer.

 

Storformat printerpapir / medier

90g Standard Paper  Papir som almindeligt kopipapir. Er velegnet til tekniske tegninger, skitser og præsentationer – både i sort/hvid og i farve.

 

130g Silk  Semi-mat Silk papir er et træfrit, hvidt, bestrøget papir som bruges til mange tryksager. Høj billedvisningskvalitet og god læsbarhed.

 

140g Opaque Paper Mat  Grafisk coated præsentationspapir. Det bruges når det skal være en væsentlig bedre kvalitet end standard papir. Velegnet til A-skilte og kan tåle fugt.

 

150g Ecotex Polyester Textile Banner  Dette er perfekt til bannere og rulopsystemer. Er brandhæmmende, som tit er et krav til messer.

 

170g Silk  Semi-mat Silk papir er et træfrit, hvidt, bestrøget papir som bruges til mange tryksager. Høj billedvisningskvalitet og god læsbarhed.

 

190g Synthetic Outdoor Paper Satin  Flot ”plastik-agtigt” medie med mat forside. Suveræn til plakater, roll up systemer og bannere. Er vandfast.
 

170g Satin Photo Semi Gloss Quality  Fotopapir med halvblank overflade. Velegnet til plakater og præsenta- tioner med fotogengivelse.

 

190g Super Dry Satin Greyback  Som Synthetic Outdoor Paper Satin - med grå bagside som hindrer lys- gennemtrængning.

 

230g Polyweave Heavy  Dette er perfekt til bannere og roll-upsystemer – er brandhæmmende, som ofte er et krav til messer.

 

240g Satin Photo Semi Gloss Quality  Bruges når 190g er for tynd – er god til fotostater.

 

340g Art Canvas Water Resistant  Den ÆGTE CANVAS, som primært er lavet af bomuld, forstærket med polyester. Meget velegnet til kunst- og fotoprint. Overfladen er kridhvid.

 

 

Papir til tryksager 

Vi har jo også en tryksager, der trykkes på trykark i almindelige størrelser. Det kunne være visitkort, hæfter og bøger. Læs mere om de papirkvaliteter.

 

Papirprøver

Vi fremsender gerne papirprøver. Bestil hos Peter ph@degngrafisk.dk

Banner til Roll-up systemer

 

Flotte plakater

 

Plakater til dit A-skilt

 

Design af store collager

 

Henter priser vent venligst