Søg og du skal finde:
SELVKOPIERENDE SÆT/IDEM
Selvkopierende sæt/IDEM

Regningssæt, arbejdssedler, ugeseddel, ordresedler eller kvitteringer med kopi. IDEM selvkopierende sæt med 1 eller 2 kopier til at udfylde i hånden.

 • Selvkopierende sæt - IDEM sæt

  Et selvkopierende sæt er en blok med gennemslagspapir. Det bruges bl.a. til regningssæt eller kvitteringssæt, hvor kunden får originalen, og sælger beholder kopien. Selvkopierende sæt går også under navnet IDEM papir.

   

  Ugesedler, arbejdssedler, dagssedler eller månedssedler

  Skal dine folk udfylde en arbejdsseddel, der viser arbejdstid, materialeforbrug eller andet? Så er det nyttigt, at der bliver lavet en kopi af notaterne. Det er det, et selvkopierende sæt gør for dig. Du kan beholde originalen og give din medarbejder en kopi. Har du brug for en ekstra kopi - fx til kunden - så skal du blot vælge et 3-partssæt, hvor der er 1 original og 2 kopier.

   

  Format og design

  Vi laver oftest selvkopierende sæt i A5 eller A4, men vi kan sagtens lave dem i netop det format, du har behov for. Det er muligt at få dem med sort tryk eller med farvetryk. Kopien/kopierne vil altid kun være med sort tryk. Det første ark, originalen, er altid hvidt. Ved 2-parts sæt er kopien gul og ved 3-parts sæt er 1. kopi gul og 2. kopi lyserød. 

  Vores grafikere sidder klar til at tilpasse designet, så det får præcist det indhold, I har brug for. Vi modtager naturligvis også gerne en trykklar fil. 

 • PRISEKSEMPEL
  1.000 stk. løse A5 sæt
  1.595,-
  2-parts sæt - 1 original + 1 kopi
  Kun sort tryk - limet i top
  Alle priser er ekskl. moms og levering
  Grafisk opsætning kan tilkøbes
Nummerering

NUMMERERING

Vi kan tilbyde fortløbende nummering. Det vil sige, at din nummering begynder ved det tal, du er nået til på dine kvitteringer eller regninger.

 

BOREDE HULLER

Ofte er praktisk, at der bliver boret huller i dine arbejdssedler eller ordresedler, så de let kan gemmes i et ringbind. Du kan få hullerne boret, som du ønsker det - fx 2 eller 4 arkivhuller i venstre side.

 
Borede huller
Samlet i blok

SAMLET I BLOK

Løse selvkopierende sæt eller samlet i en blok med stub i toppen - hvad har du brug for? Det er i nogle tilfælde nemmere at have de selvkopierende sæt samlet i en blok med et omslag til indstik. Det klarer vi også...

 

Bestilling af selvkopierende sæt, hvad gør jeg?

Maria sidder klar til at hjælpe! 
Send en mail til mg@degngrafisk.dk med dine ønsker eller ring på tlf. 96 72 70 88.
Så vender Maria tilbage med forslag og priser.

Skriv til Maria Guldhammer

Skriv til Maria Guldhammer