Søg og du skal finde:
KLISTERMÆRKER OG FOLIE
Klistermærker, labels og folie

Klistermærker, labels og udskåret folie til væg, gulv og loft. Du kan dekoreret din virksomhed og produkter på et utal af muligheder med papir, plast og klister.

Klistermærker og folie

 

Et klistermærke er en nem måde at tilføje noget ekstra til dine produkter, breve og hvad du ellers sender ud ad døren. Går du en tur i en hvilken som helst butik, møder du masser af klistermærker: Mærkater på gaveindpakning, tilbudsklistermærker på produkter, åbningstider på butikkens dør og udsalgsfolie på vinduerne.

Klistermærker - og andet "klisterpapir" - kan sættes på alt lige fra vægge og gulve til kuverter, kort og kursusmapper.

 • Runde, firkantede eller figurskårne

  De fleste klistermærker er runde eller firkantede, men du kan give dit klistermærke sin helt egen form - stjerne, hus, hjerte eller et af dine produkter.

   

  Hvad skal de bruges til?

  Klistermærker kan overfladebehandles på forskellige måder, så de fx bliver vandafvisende, UV-bestandige eller særligt slidstærke. Hvilket klistermærke du skal have, afhænger derfor af, hvad det skal bruges til og hvor. Skal det sættes på gulvet, så det skal være slidstærkt?  Skal det klæbe på et bestemt materiale?

  Vi hjælper dig med at finde det rigtige materiale, så du får et klistermærke, der opfylder det behov, du har. 

  Klistermærker leveres ofte på ark, men du kan også få dem på rulle, hvis du skal have mange. Det kan fx være meget praktisk i forretningen, hvor der skal sættes klistermærker på alle varer, når du pakker ind.

 • PRISEKSEMPEL
  Labelkasse med papirlabels
  966,-
  Runde - 30 mm i diameter
  48 stk. pr. ark - 9.600 stk. i hele kassen
  Med farvetryk
  Alle priser er ekskl. moms og levering
  Grafisk opsætning kan tilkøbes
Labels i papir

Har du brug for en label i papir, har vi en rigtig god - og billig - løsning. Papirlabels er ikke så holdbare som klistermærker i plast, men de er fine til at sætte på gaveæsker, blomster, breve og lignende. Du kan købe papirlabels i vores webshop.

Her finder du labels i mange størrelser og flere forskellige former - firkantede, runde og ovale - og du kan også købe transparente labels.

Labels sælges i kasser á 200 ark.

Se priser og bestil her

Folie
Udskåret folie til vinduer

Udskåret folie til vinduer, vægge og gulve kan være en dekorativ løsning på et praktisk "problem". Vinduer kan forsynes med firmanavn, logo eller åbningstider med en udskåret folie. Folien kan også bruges til at forhindre nysgerrige blikke gennem vinduet på en dekorativ måde.

Den selvklæbende folie kan fås i mange farver og udskæres i alle former.

wallstickers
Wallstickers

En wallsticker skaber stemning og atmosfære - både i dit hjem og i virksomheden. Mulighederne er mange: Dine wallstikers kan bestå af ren tekst, det kan være silouetter af familien, af produkter, krummelurer eller måske den porsche, du alligevel aldrig får.

Tag en snak med os om ønskerne til dine wallstickers. Så giver vi gerne både en pris og en hånd med såvel designet som produktionen.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Maria sidder klar til at hjælpe! 
Send en mail til mg@degngrafisk.dk med dine ønsker eller ring på tlf. 96 72 70 88.
Så vender Maria tilbage med forslag og priser.

Skriv til Maria Guldhammer

Skriv til Maria Guldhammer