Søg og du skal finde:
FLYERS/LØSBLADE
Flyers/løsblade

Løsblade og flyers er gode som fx kuvertfyld, directmails og løbesedler - og de fåes i mange størrelser og formater. 

 • Flyers og løsblade...

  ... løsark, produktblade, løsblade, kuvertfyld, hand out's… Ja, kært barn har mange navne – og det gælder også for dette produkt, som vi for nemheds skyld kalder et løsblad.

  Løsblade er billige at få produceret, og de kan være rigtig gode til hurtigt at skabe lidt ekstra opmærksomhed og opnå mersalg. De kan bruges i mange sammenhænge og kan laves i mange kvaliteter og størrelser.

   

  Flyers størrelser

  Vi tilbyder størrelser fra A3 (29,7 x 42 cm) og nedefter. Vi kan lave dem i alle tænkelige proportioner. Så om de skal være lange og smalle, kvadratiske eller standard A-formater, er helt op til dig.

   

  Papir - hvad kan jeg vælge?

  Der er frit valg på alle hylder. Men. Skal dit løsblad bruges som en hurtig handout i tusindvis, vil man typisk ikke vælge så tykt papir, og istedet vælge en billigere kvalitet. Men skal løsbladet have lidt større gemmeværdi og opmærksomhed, kan et lidt tykkere og måske mere atypisk papir godt være den rette vej at gå. Se alle vores spændende papirkvaliteter her.

 • PRISEKSEMPEL
  1.000 stk. A4 løsblade
  1.171,-
  4+4 - farvetryk på begge sider
  Papir: 170g silk
  Alle priser er ekskl. moms og levering
  Grafisk opsætning kan tilkøbes
layout af løsblade og flyers

DESIGN OG LAYOUT

Strømlinet, sjovt eller wow-effekt? Vores kreative grafikere sidder klar med gode ideer til design af dit løsblad, så du får dit budskab tydeligt igennem. Har du allerede designet klar, kan du bestille lige her.

 

LÆG LØSBLADET I POSTKASSEN

Vil du i kontakt med potentielle kunder eller medlemmer, er postkassen et effektivt sted at starte - fx med et løsblad. Vi sørger for omdeling - med eller uden adresser. Læs mere om direct mail og omdeling her.

 
direct mail
tekstforfatning

BRUG FOR TEKST?

Der er ikke meget plads at gøre med på en flyer, så det handler om at udtrykke sig kort og klart. Har du behov for hjælp til at skrive teksterne? Vores tekstforfatter sidder klar. Læs mere her.

 

 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Maria sidder klar til at hjælpe! 
Send en mail til mg@degngrafisk.dk med dine ønsker eller ring på tlf. 96 72 70 88.
Så vender Maria tilbage med forslag og priser.

Skriv til Maria Guldhammer

Skriv til Maria Guldhammer