Søg og du skal finde:
ERINDRINGER
Erindringsbøger

Har du skrevet dine erindringer, så hjælper vi med at få dem trykt og samlet i en erindringsbog, så de bliver bevaret for eftertiden. 

Erindringsbog - det er let at komme i gang

Har du skrevet dine erindringer, og vil du gerne have hjælp til at få dem trykt og samlet i en erindringsbog? Vi er specialiseret i at lave bøger med erindringer. Og vi kan også hjælpe dig, hvis du kun ønsker få eksemplarer af din bog til dine børn og børnebørn.

Selvom hver enkelt bogproduktion er forskellig, foregår det typisk således, at du sender indholdet til os som en PDF-fil. Indholdet har du f.eks. lavet i Word, hvor du har layoutet tekst og billeder, som du ønsker det skal se ud i din bog. Du kan benytte en af vores skabeloner, se længere nede her på siden. Dernæst så hjælper vi med at lave et flot omslag og trykker bogen. Men vi kan selvfølgelig også hjælpe med mere end det. Vi kan f.eks. læse korrektur og layoute hele bogen for dig, med dine egne billeder og tekst, derved er du garanteret, at du får et lækkert og professionelt resultat.

Hjælp til design?

Hjælp til opsætning og design af erindringsbøger?

Har du ikke mod på at opsætte en bog selv, kan vi hjælpe med opsætningen. 

Vi hjælper næsten altid med omslaget. Det kan godt være svært selv at lave tekst på ryggen af bogen eller farvetryk ud til kanten af omslaget. Når vi hjælper med omslaget, garanterer vi, at din bog får et flot og indbydende udtryk, der passer til netop dine erindringer.

I huset har vi dygtige grafikere, der kommer med idéer til opsætningen af omslaget ud fra dine ønsker.

Du kan selvfølgelig også får hjælp til resten af bogen. Vi har stor erfaring med alt lige fra små justeringer i dit fremsendte arbejde til design og opsætning af hele erindringsbogen. Det kan tilpasses efter dine ønsker og pengepung.

 

Skabeloner
Har du brug for en skabelon?

Vi har fremstillet forskellige skabeloner til Word, som du gratis kan benytte til at lave opsætningen af dit indhold til din bog. Disse skabeloner kan bruges, når der IKKE er billeder og/eller farve, som går helt til kanten af din bog. 

Skabelonerne kan hentes i følgende tre størrelser: B5 (17 x 24 cm), A5 (14,8 x 21 cm) samt A4 (21 x 29,7 cm).

Det er helt op til dig, hvilken størrelse på din bog som du ønsker.

 

Hent skabelon til B5 (17 x 24 cm) her 

Hent skabelon til A5 (14,8 x 21 cm) her

Hent skabelon til A4 (21 x 29,7 cm) her

 

Paperback/softcover eller Hardcover
Paperback eller hardcover?

Hvilket omslag vil du gerne have på din bog? Skal det være paperback/softcover eller et hardcover omslag? 

De bøger, vi trykker flest af, er paperback/softcover bøger med et blødt omslag. Det er en flot og billig løsning. Men vi kan også lave dit omslag som hardcover. Det er en lidt dyre løsning, som giver dine bøger et rigtig flot finish, når den står i bogreolen.

Læs mere om vores bøger her.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Maria sidder klar til at hjælpe! 
Send en mail til mg@degngrafisk.dk med dine ønsker eller ring på tlf. 96 72 70 88.
Så vender Maria tilbage med forslag og priser.

Ofte stillede spørgsmål

Sideantal - hvad ender vi på? 

Ønsker du et specielt format, og har dit dokument A4-format i Word, kan vi ikke komme med et fast sideantal, da dette afhænger af så mange parametre. Men vi kan hjælpe med at anslå et ca. antal sider, hvis vi skal hjælpe med at opsætte hele bogen.

 

Rygbredde?

Når sideantallet er på plads, vender vi tilbage med en rygbredde til dig, hvis du selv ønsker at opsætte omslaget til tryk.

 

ISBN nummer?

Dette nummer kommer på, når en bog udgives igennem et forlag. Vi kan sagtens være behjælpelig med at registrere ISBN nr. igennem Degn Forlag.

 

Pligtaflevering til Det Kongelige Bibliotek

Når man udgiver en bog i Danmark, skal man aflevere to eksemplarer til Det Kongelige Bibliotek. Er din erindringsbog kun til en lukket kreds, fx dine nærmeste, er du ikke forpligtet til at sende to bøger ind, men du må naturligvis gerne indlevere, hvis du vil det. Vi indsender gerne bøgerne gratis, dog går de to bøger fra det oplag, du køber hos os.

 
Hvilke filer skal du levere til os?
Vi skal gerne modtage trykklare PDF filer.
En PDF fil er den filtype, vi trykker bogen ud fra. Kan du lave en trykklar PDF fil til os, så er det den billigste løsning. 

Vi kan også modtage åbne filer fra fx Word, Pagemaker eller Corel.
Send os den fil, så hjælper vi dig med at lave trykfilen. Dernæst vil vi sende dig en PDF fil, som du skal tjekke godt i gennem og godkende, at den er som den skal være.

 

Paperback/softcover eller hardcover?
Det er helt op til dig, hvordan din bog skal samles og indbindes. Den billigste løsning er at få trykt din bog som paperback/softcover, men vi kan også sagtens trykke din bog som hardcover. Læs mere om de forskellige bogtyper her.

 

Hvad koster det at få trykt selve bogen?
Du kan se vores priser på tryk her. Hjælp til opsætning kommer ud over disse priser.

Skriv til Maria Guldhammer

Skriv til Maria Guldhammer