Søg og du skal finde:
BØGER
Bøger

En bog er tit et hjertebarn. Vi lover, at vi tager os godt af dit bogprojekt. Vi er alle faguddannede og går ikke på kompromis med kvaliteten. 

Bøger - i små og store oplag

Har du sluppet din indre forfatter løs, skrevet dine erindringer, foreningens historie, en biografi eller måske et eventyr? Og nu søger du hjælp til opsætningen af bogen og måske designet af bogens omslag? Vores faguddannede grafiske team sidder klar til at tage en dialog med dig og få hjulpet dig helt i mål.

Har du selv mulighed for at opsætte bogen, sørger vi blot for trykning og indbinding. Hos Degn Grafisk er dit bogprojekt i professionelle hænder. Vi er alle faguddannede med mange års erfaring indenfor bogproduktion, og går ikke på kompromis med kvaliteten.

 

Mange bøger eller bare nogle få?

Der var engang, hvor det at få trykt en bog var forbeholdt de få. Sådan er det ikke mere. Hos Degn Grafisk kan vi trykke bøger digitalt – helt ned i meget små oplag, og uden prisen løber helt løbsk. Det åbner helt nye døre for private, der gerne vil have trykt deres erindringer – eller firmaer, der gerne vil have lavet jubilæumsbøger og lignende.

 

Blå bog

Hvert år laver vi blå bøger til skoler, gymnasier og universiteter. De blå bøger har vi en helt særlig beskrivelse af her.

paperback softcover bøger
Paperback/softcover

De bøger, vi trykker flest af, er de populære paperback/softcover bøger med et blødt omslag. Det er en flot og billig løsning, når det kommer til bogproduktion.

Et paperbackomslag trykkes på kraftigt papir, og der laves 4 bukkestreger i ryg, hvorefter bogblokken limes i paperbackomslaget. I vores digitaltrykkeri bliver dine bøger fremstillet med en såkaldt fræselimet ryg, som du sikkert kender det fra paperbackbøgerne ude på butikkernes boghylder. Det giver en flot finish, og omkostningerne bliver ikke skyhøje.

Vi anbefaler som oftest en kachering på omslaget, da det beskytter omslaget og sikrer, at det forbliver flot mange år fremover.

hardcover bøger
Hardcover

Toppen af poppen, når det gælder indbinding af bøger, er hardcover eller helbind, som det også kaldes.

Et hardcoveromslag produceres således: Først trykkes omslagsmotivet på et stort trykark, der herefter kacheres (mat, blank eller softtouch). Dernæst bukkes og limes trykarket om det kraftige pap, der gør omslaget til hardcover.

Omslaget limes så på indholdet - som vi i fagsprog kalder bogblokken - der typisk er syet sammen i ryggen.

For en flot finish limes der en for- og bagsats i bogen. Forsats er det ark, der limes dels på indersiden af hardcoveromslaget og dels sidder løst som hhv. første og sidste side i bogen. Forsatsen kan laves i forskellige papirtyper og leveres med og uden tryk.

 

blokke i forskellige størrelser
Spiralryg

Et alternativ måde at samle bøger på er med en spiralryg.

En spiralryg er god løsning, hvis bogen skal kunne ligge helt fladt på bordet, uden at siderne løfter sig i opslaget. Derfor kan spiralryg være en god løsning ved fx kogebøger, undervisningsbøger og kataloger.

Det er typisk en Wire-O spiral, vi benytter.

Paperback, hardcover eller spiral?

Er du i tvivl om, hvilken samling og indbinding der passer bedst til din bog? Så ring og få en snak med os på 96 72 70 80. Så kan vi fortælle mere om opsætning, efterbehandling og alle de andre ting, der er med til at gøre din bog til din bog.

KACHERING AF OMSLAG

Vi anbefaler, at du vælger at en kachering af dit omslag. Kachering er en folie, der beskytter bogen imod smuds og sikrer, at omslaget forbliver flot. Vi tilbyder kachering med mat, blank eller soft-touch overflade.

 
kachering af bogomslag

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Maria sidder klar til at hjælpe! 
Send en mail til mg@degngrafisk.dk med dine ønsker eller ring på tlf. 96 72 70 88.
Så vender Maria tilbage med forslag og priser.

Skriv til Maria Guldhammer

Skriv til Maria Guldhammer