Søg og du skal finde:

 

CASES VI ER STOLTE AF!

Tag med på besøg hos nogle af vores kunder og se,
hvad der er kommet ud af vores samarbejde.

 

DVI Energi

DVI Energi gennemgik i 2018 en forvandling – nye ejere og nyt forretningsfokus. Det betød også en helt ny måde at kommunikere med omverdenen på. Og fuld gas på markedsføringen.

Vi har været med i hele processen og sat ord og billeder på ”det nye” DVI Energi – på tryk og online.

 

Designlinje og logo

Som det første fik DVI Energi designet et nyt udtryk, der matcher deres identitet og forretningsfokus. Ved at kombinere bløde, grønne linjer med en rå og grå undertone, forener designlinjen den bæredygtige profil med dansk design, håndværk og produktion. 

 

Fotos skaber stolthed

DVI Energis produkter bliver designet og produceret i Danmark og er resultatet af godt, jysk håndværk. Det vil DVI gerne vise frem for kunder og samarbejdspartnere – og samtidig minde medarbejderne om, at de spiller en nøglerolle i virksomheden og skal være stolte af deres resultater. 

Væggene i domicilet og produktionshallen er derfor prydet med billeder fra produktionshallen, ligesom billederne anvendes i markedsføringsmaterialer. 

 

Web

I 2019 fik dvienergi.com et komplet redesign og helt nyt indhold krydret med spændende funktionalitet. Kort sagt: En helt ny hjemmeside fra inderst til yderst. Hjemmesiden er bygget på nøgleordene bæredygtighed, moderne, let tilgængelig, genkendelighed.
Arbejdet har resulteret i en hjemmeside med et frisk udtryk i naturens og børnefamiliernes tegn. Siden er let overskuelig, og sproget er til at forstå – ingen tekniske tegninger og forklaringer. 

Degn Grafisk har foruden grafisk design og programmering leveret SEO og tekstforfatning.

Se siden her

 

Vand forklædt som varmepumpe

DVI Energi har fået designet en vand, der ligner deres luft-vand-varmepumpe. Et sjovt og anderledes visitkort. Den bruger de flittigt til både messer og møder. Og vandet er naturligvis uden CO2 ligesom varmepumpen. 

 
... og meget mere

Det er også blevet til et utal af brochurer, flyers, skilte og kataloger. Og messestande, roll-ups og bildekorationer. 

  • DVI Energis brochurer
  • DVI Energi bil
  • DVI Energi hjemmeside
  • DVI Energi Plakater
  • DVI Energi roll-up
  • DVI Energi brochurer
14-08-2019