• Undgå straf fra Google Sørg for, at din hjemmeside er optimeret til visning på smartphones pr. 21. april eller mist værdifuld trafik fra mobile…
Du er her: web - Hjemmesider - Responsivt design

Responsivt design

Responsivt design er lidt af et buzz-ord (og har faktisk været det i et stykke tid). Men hvad er det nu lige, det hersens responsivt design dækker?

Hvis du har en hjemmeside med responsivt webdesign, vil det i al sin enkelthed sige, at du har en hjemmeside, der responderer på de platforme, den nu engang vises på. Design og indhold tilpasses simpelthen til smartphone, tablet eller almindelig computerskærm - helt automatisk. Og det er ikke uvæsentligt i en tid, hvor mere end 50 % af alle besøgende kommer fra enten telefoner eller tablets.

 

Responsivt design til Mosskov Pavillonen


Der var engang (i fordumstid, da internettet så sit lys), hvor en hjemmeside kun skulle kunne vises på en almindelig computerskærm. Nuvel skærmene kunne variere i størrelse, så der var også lidt, der skulle gennemtænkes der, men man arbejdede somregel ud fra laveste fællesnævner og så endte alle med at kunne se hjemmesiden. Måske ikke helt optimalt, men dog ganske ok - uanset skærmstørrelse. I dag er laveste fællesnævner en mobiltelefon, og derfor må der tænkes anderledes. Der må tænkes responsivt.

 

En hjemmeside er i vores optik responsive, så snart den tilpasser sig mere end en device, men i sin grundform forstår de fleste det som en hjemmeside, der tilpasser sig alle platforme. Og det kan man også sagtens få lavet. Også her hos os. Det vi gør mest er dog et og samme design til desktop og tablet + hertil et mobilt website. Det dækker behovet, giver mere designfrihed, og kræver færre kodetimer.

 

Du kan snuse mere til vores mobilvenlige løsninger her

Responsivt design kan Peter fortælle dig meget mere om :)

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om responsivt design og mobile hjemmesider? Kontakt Peter og få en snak om de mange muligheder.

Tlf. 96 72 70 84