• Undgå straf fra Google Sørg for, at din hjemmeside er optimeret til visning på smartphones pr. 21. april eller mist værdifuld trafik fra mobile…
Du er her: web - Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering (seo)

Søgemaskineoptimering er andet og mere end bare at knalde en række meta-tags på din hjemmeside. Det er mere end bare at fylde halvdelen af din side med søgeoptimerede ord, og det er helt sikkert andet og mere end tilfældigt.

 

Hos Degn Grafisk arbejder vi hver dag med søgemaskineoptimering. Både for os selv og for en række af vores kunder. Og vi kan også hjælpe dig.

 

Søgemaskineoptimering på timebasis

Køb hjælp til seo på timebasis

Ønsker du hjælp til søgemaskineoptimering har vi flere pakker, du kan vælge imellem. Og jo længere aftale vi laver, des billigere bliver timeprisen (og des større bliver resultaterne).

 

Kvartalsaftale

Søgemaskineoptimering 3 måneder (12 timer) 9.960 kr. + moms (830 kr/time)

 

Halvårsaftale

Søgemaskineoptimering 6 måneder (22 timer) 16.500 kr. + moms (750 kr/time)

 

Hvor mange timer søgemaskineoptimering skal der til?

Ja, det er jo million-spørgsmålet. Hvor mange timer skal der bruges til søgemaskineoptimering? Og vi kan ikke sådan uden videre give dig svaret.

 

Til gengæld kan vi spørge igen. Hvad er målet? Ja, du vil nok gerne på side 1 i Google. Så vidt så godt. Men på hvilke ord? Hvor mange ord? Hvor længe?

 

Søgemaskineoptimering er en løbende proces med rigtig mange parametre, man kan justere på. Og hvor lang tid, det vil tage at nå dine mål vil afhænge af blandt andet udgangspunktet og konkurrencen. Ligger du allerede nummer 7 i Google kan det at komme op som nummer 3, være en tungere affære. Ligger du uden for top-50, kan du til gengæld meget muligt storme 30 pladser frem på ganske kort tid.

 

Garantier er svære at stille, og vi lover ingen en plads som nummer 1 i Google. Men vi ved, vi kan gøre en forskel. Hvis ikke for alle, så i hvert tilfælde for 99 %.

 

Men en ting er at nå langt med søgemaskineoptimering. En anden er at holde optimeringen ved lige. For dagen, hvor du bare kan læne dig tilbage og smile over dine fine resultater, den kommer ganske enkelt aldrig.

 

Det starter med en analyse

Det første, vi vil gøre, er at analysere på din hjemmeside og dine søgeord, så vi kan finde de steder, hvor det vil give mest mening at sætte ind med søgemaskineoptimering. Vi kigger både på teknik, content og linkbuilding.

 

Er du kun interesseret i en søgeordsanalyse, kan du også altid bestille sådan en.

Du kan få mere information om søgeordsanalyser her

 

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte enten Trine.

 

Søgemaskineoptimering er ingen sag for Dynamicweb, som er indrettet til at levere dit indhold til søgemaskinerne, på en nem og overskuelig måde. Din hjemmeside bliver leveret med et godt grundlag for søgbarhed, og du kan nemt selv holde den opdateret.

Vores seo-nørd

Trine Schack - ts@degngrafisk.dk

Trine har arbejdet med seo i mange år. Ja næsten fra før, det blev et begreb, vi måtte forholde os til. Hun er teknisk super skarp og går analytisk og energisk til enhver seo-udfordring.

 

Trine er blandt andet kvinden bag vores egen placering på side 1 i Google ved søgning på ordet "visitkort".

 

 

Hvem kan få søgemaskineoptimering?

Degn Grafisk vedligeholder flere hjemmesider løbende, og sørger for indhold og opsætning er optimeret.

 

Dem kan du læse lidt mere om her.