• Undgå straf fra Google Sørg for, at din hjemmeside er optimeret til visning på smartphones pr. 21. april eller mist værdifuld trafik fra mobile…
  • Mangler du et stærkt logo? Vi har gennem årerne haft fornøjelsen af at hjælpe mange iværksættere i gang med et stærkt logo og en solid grafisk linj…
  • Rold Storkro Jeg syntes det har været en leg at samarbejde med Degn Grafisk, ikke mindst den grafiske afdeling, som gjorde...
Du er her: web - Hjemmesider

Hjemmesider

Degn Grafisk skaber stilrene, og brugervenlige hjemmesider med Dynamic Web CMS. Vi skaber overblik og fokus på sidens webdesign og rette indhold uden at det bliver kedeligt.

 

Indbydende webdesign til hjemmesider.
Designet skal ikke være sidste prioritet, når først din kunde har fundet din hjemmeside på nettet, giver det ingen mening at miste kunden fordi din side er rodet, svær at navigere eller for at sige det lige ud "grim". 

 

Hjemmesider har en signalværdi, nøjagtig som din virksomheds domicil, og webdesignet på din hjemmeside spiller en stor rolle i troværdigheden af din virksomhed. Derfor er det vigtigt at dit webdesign er lavet til netop dig, at det reflekterer dine værdier uden at være dekoreret for dekorationens skyld. Brugervenligheden skal være i centrum og opsætningen optimal for dit individuelle behov.

 

Indhold og tekst er de vigtigste elementer på hjemmesider, godt indhold skaber gode resultater på nettet. Når din kunde har fundet din hjemmeside, besluttet at du er værd at se nærmere på, så er det også en god ide at bekræfte dette valg ved at levere godt og informerende indhold i form af både tekst og gode billeder. Hvis dine billeder skal sige mere end ord, skal kunden også kunne se dem.
Lad os sige det sådan: Du ville jo aldrig sende din sælger ud  med en krøllet skjorte og et budskab der ikke var gennemtænkt. Det er jo netop DET hjemmesider er, en sælger. 

 

Hjemmesider og indhold i harmoni, det kan du få hos