• Undgå straf fra Google Sørg for, at din hjemmeside er optimeret til visning på smartphones pr. 21. april eller mist værdifuld trafik fra mobile…
Du er her: web - Cms - Support

Support

Når du køber en webløsning hos os, har du altid tilgang til telefon og mailsupport – inden for kontorets normale åbningstider. Den første måned efter hjemmesidens lancering yder vi fri support, og herefter vil det blive faktureret efter medgået tid. Det betyder dog ikke, at du vil modtage en faktura, fordi du ringer og stiller et enkelt spørgsmål og bruger 3 minutter af vores tid. Og vigtigt er det måske også at sige, at du aldrig betaler forud med klippekort-lignende løsninger, som mange andre praktiserer. Nej, du betaler kun for den tid og support, du har brug for.
 

Udover den personlige support kan du også altid søge support inde i selve administrationen, hvor der til alle funktioner er tilknyttet en hjælpefunktion. Og herudover får du også altid udleveret en dansk quickguide, der med billeder og tekst kort forklarer, hvordan man bruger de meste gængse funktioner i systemet.


 

Brug for support?

Har du brug for support kan du altid kontakte Peter Klünder

Tlf. 96 72 70 84