• Undgå straf fra Google Sørg for, at din hjemmeside er optimeret til visning på smartphones pr. 21. april eller mist værdifuld trafik fra mobile…
  • Mangler du et stærkt logo? Vi har gennem årerne haft fornøjelsen af at hjælpe mange iværksættere i gang med et stærkt logo og en solid grafisk linj…
  • Rold Storkro Jeg syntes det har været en leg at samarbejde med Degn Grafisk, ikke mindst den grafiske afdeling, som gjorde...
Du er her: web - Annoncering online - Google shopping

Google Shopping

Når et billede sælger mere....

Vi har da hørt det en milliard gange før (ca): Billeder siger mere end 1000 ord.
Derfor er Google shopping uden sammenligning den mest effektive salgskanal for webshops på nettet.

 

Det kan du udnytte, hvis du da lige har en webshop.

 

Måske har du aldrig hørt om Google Shopping, men du har helt sikkert set Google shopping. Det er nemlig de små smarte billeder, du ser her:

 

google shopping


Det er ikke et nyt fænomen, men det er langt fra alle webshops, der er kommet i gang.

 

Google shopping kampagner kan styres igennem Google Adwords (som du sikkert kender), så du kan sætte dit eget daglige budget og styre, hvor og hvornår kampagnen skal køre.
Shopping kampagnerne kører uafhængigt af de almindelige annoncer.

 

Shopping annoncer benytter sig af data direkte fra din shop, især produktets titel, beskrivelse, pris og lagerinformation. Disse data bliver automatisk omsat til søgeord, og du slipper for arbejdet med at tilføje dem manuelt i Google Adwords.

 

MEN i modsætning til de almindelige Google Adwords kampagner, er det et Google feed (en meget teknisk fil, som udtrækker data fra din webshop), som bestemmer, hvilke søgeord du skal findes på.

 

product feed

 

Det før omtalte Google feed kan afhængig af dit webshopsystem strikkes sammen, så det automatisk leverer de helt rigtige informationer om alle dine produkter direkte til en Merchant center konto (ja, jeg ved godt, det er endnu et teknisk udtryk), men lad os så bare sige det sådan her:

 

Vi kan hjælpe dig med at lave alt det teknisk tam tam på din dynamicweb webshop.


Har du ikke en dynamicweb webshop, skal du ikke fortvivle. Mange andre webshopsystemer er begyndt at få øjnene op for det smarte i Google Shopping - det gælder også en webshop lavet med Wordpress Woocommerce.

Det er dog et helt basalt krav, at din webshop tilbyder at sende varer til kunders privatadresse.


Skal din Google shopping kampagne have succes, skal produktfeedet fra webshoppen optimeres, og være sammensat teknisk korrekt.

 

Det er vores erfaring, at Google Shopping kampagner giver et meget højere afkast end de traditionelle Google Adwords kampagner, når det gælder produkter i en webshop vel at mærke.

 

Google Shopping kampager giver nemlig de søgende mulighed for at se, hvad der venter dem, inden de klikker på linket. Derfor er det hovedsagelig købere, der besøger din webshop i modsætning til de almindelige adwords klik, som meget ofte bare er informationssøgende.

 

De Google shopping webshops, som har fået gode anmeldelser, får som regel den bedste plads i  shoppinghierakiet. Derfor bør du overveje at tilknytte et anmeldersystem til din webshop, fx en af disse løsninger:

 

Google Customer Reviews - Aktiveres og administreres via Merchant Center
Stella Service - betalt gennemgang, men yderst effektivt.
Uafhængige anmeldersites, blandt andet Trustpilot og PriceGrabber

 

Står spørgsmålene i kø, eller er du bare klar til at komme igang, så sidder vi klar på 96 72 70 80.

 

Trine Schack - ts@degngrafisk.dk

 

Trine har arbejdet med online markedsføring, optimering og salg i mange år.

Hun forstår sammenhæng mellem alle de forskellige Google produkter og hvordan de skal implementeres.