• Undgå straf fra Google Sørg for, at din hjemmeside er optimeret til visning på smartphones pr. 21. april eller mist værdifuld trafik fra mobile…
  • Mangler du et stærkt logo? Vi har gennem årerne haft fornøjelsen af at hjælpe mange iværksættere i gang med et stærkt logo og en solid grafisk linj…
  • Rold Storkro Jeg syntes det har været en leg at samarbejde med Degn Grafisk, ikke mindst den grafiske afdeling, som gjorde...
Du er her: web - Annoncering online - Google posts

Google Local Post

En Local Post (på dansk: indlæg) er en form for annonce – men til forskel fra Google Adwords er den gratis! 


En Post er en del af din Google virksomhedsprofil – dvs. de informationer om din virksomhed, der vises ude i højre side på Google, når man søger på din virksomhed. 

google local posts

 

Med en post kan du skabe opmærksomhed omkring dine varer, ydelser og arrangementer og friste potentielle kunder til at besøge din hjemmeside.

 

Google post er især godt til:

•    Nyheder
•    Tilbud
•    Fremhævede produkter
•    Begivenheder & tilmeldinger

 

Et indlæg på Google holder kun i 7 dage for at sikre, at indholdet frisk. Er det en begivenhed, man har på, holder indlægget dog indtil begivenheden er slut. 
Indlægget vises altid, når man søger på et virksomhedsnavn eller et brand – fx Degn Grafisk. Er I flere "konkurrenter" i Google Maps søgninger (søgninger i lokalområdet), vil din annonce fylde mere og derfor være mere "klikbar".

 

Sådan gør du – tips og tricks

Google Local Post administreres i Google Business Manager sammen med de øvrige informationer om din virksomhed – dvs. kort, billeder, åbningstider, kontaktoplysninger osv.

 

En post består af en kort tekst, et billede og en knap med et link.
Google giver dig muligheden for at skrive en tekst på 300 tegn. Det er dog kun de første 75 tegn, der med sikkerhed vises i Google søgninger. Og da hele pointen er at få brugere til at klikke sig ind på dit direkte link, anbefaler vi, at du holder det kort.

 

Billede og indlæg vises lidt forskelligt på de forskellige media. Her kan du se, hvilket område der ALTID bliver vist – uanset om det vises på tablet, PC eller smartphone.

skabelon til google post

Du kan hente billedskabelonen i den rigtige størrelse her – den er helt gratis!


Google post giver mulighed for at tilføje en knap med et link til en hvilken som helst side på din hjemmeside.
Google bestemmer, hvad knappen må hedde.

 

Valgmulighederne er:
•    Få flere oplysninger
•    Reservér
•    Tilmeld dig
•    Køb
•    Udnyt kampagnetilbud

Trine Schack - ts@degngrafisk.dk

 

Trine har arbejdet med online markedsføring, optimering og salg i mange år.

Hun forstår sammenhæng mellem alle de forskellige Google produkter og hvordan de skal implementeres.

 

Skal vi hjælpe?

Skal vi vedligeholde din Google Business Manager og holde dine indlæg friske, så kontakt os. Vi kan også oprette og vedligeholde din Google Business Manager, så du får mest muligt ud af de gratis muligheder, Google stiller til rådighed.


Har du et SEO-abonnement,  får du opdateret en post HVER uge.