• Få en månedsaftale Hos os kan du vælge mellem flere pakker og spare mange penge ved en fast aftale. Jo længere aftale, des lavere timepris
Du er her: web - Annoncering online - Facebook annoncering

Annoncering på Facebook

Facebook er fortsat det altoverskyggende sociale medie i Danmark (og på verdensplan). I sensommeren 2015 nåede de milepælen 1.000.000.000 aktive brugere på blot en enkelt dag. 1 milliard(!) På en dag. Det er da vildt.

 

I Danmark er vi mere end 3 millioner på Facebook. Med så mange brugere følger selvfølgelig et kæmpe potentiale. For synlighed. Opmærksomhed. Annoncering.

 

Facebook er klog – og deler gladelig ud af sin visdom

Mange er gennem årene gået i panik ved tanken om al den data, de har givet Facebook adgang til. Facebook har fuldstændig styr på, hvis du er single, har interesse for motorcykler, samler på Kähler eller lytter til fx Rasmus Seebach. Som virksomhedsejer er denne viden guld. Facebook giver nemlig tilbage og hjælper dig til at målrette din markedsføring endnu bedre. Både på Facebook, men i princippet også på alle andre platforme. Et sted, det for alvor kommer til sin ret, er når du vil annoncere på Facebook.

 

Har du en Facebookside åbnes flest døre

Man kan godt annoncere på Facebook uden at have en facebookside. Men har du en side på Facebook er der langt flere muligheder, når det kommer til annoncering derinde.

 

Uanset, om du allerede er i gang, eller først skal til at i gang, kan Degn Grafisk hjælpe dig på Facebook. Se mere om aftaler og priser her