Du er her: tryk - Tryksager - Kirkeblade

Kirkeblade

Indbydende og flot opsætning af kirkeblade, professionelt trykt med modtagerens adresse direkte på tryksagen og omdelt med Post Danmark, for at sikre at alle blade kommer sikkert og billigt frem. 

 

Vi kan tilbyde dig opsætning + tryk + levering af kirkeblade. Har I kun behov for én, to eller alle tre dele, så tøv ikke med at kontakte os.

 

Opsætning og flot design af kirkeblade

I dag er det ikke nok at have et kirkeblad trykt i 1 farve med stregtegninger. For at få alle sognebørn til at åbne og læse kirkebladet, må der en flot og tidssvarende opsætning af sine kirkeblade til.

Vi kan tilbyde dig en flot opsætning af jeres kirkeblade der passer til jeres kirke og sogn. Det vil sige, at kirkeblade hos Degn Grafisk designes og tilpasses ud fra menighedsråds og præstens ønsker, til en designskabelon, som derefter bruges fremadrettet til jeres kirkeblade. Vi har i huset dygtige grafikere, der er vant til at arbejde med kirkeblade, så overlad trygt opsætningen af kirkeblade til os. 

 

Tryk af kirkeblade 

Vi trykker kirkeblade på kvalitetspapir der sikre dig at billeder, tekst og andet grafik i kirkebladet bliver trykt flot. Hos os er der ikke påsat en trist label med adressen på modtageren, vi trykker modtageren af kirkebladet direkte på, og derved sikre vi både leveringen kommer frem og et flot produkt. 

Vi kan tilbyde stort set det format du ønsker.

 

Omdeling af kirkeblade med Post Danmark

Post Danmark kalder omdeling af kirkeblade for sogneomdeling. Omdelingen af kirkeblade med Post Danmark har de fordele, at vi trykker modtageradressen direkte på hver enkelt kirkeblad, det betyder:

a) leveringssikkerhed

b) vi aldrig trykker unødigt mange kirkeblade (det som distributører ofte kalder et tælleoplag)

 

Vores erfaring er at ingen andre i Danmark, kan levere kirkeblade så driftssikkert som Post Danmark, derfor anbefaler vi dem som første valg. Man kan også benytte reklameomdelingen / FK Distribution til distribution af kirkeblade.

 

 


 

Flot design på kirkeblade

 

opsæting af kirkeblade

Kontakt Maria

Maria har mange års erfaring med produktion af kirkeblade.

Få en uforpligtende snak om opsætning, tryk og omdeling af kirkeblade. 

Tlf. 96 72 70 80

lp@degngrafisk.dk

 

Samarbejde om kirkeblade, læs hvad en nuværende kunde siger.

Henter priser vent venligst
Henter priser vent venligst