• Kan vi også hjælpe dig?
Du er her: tryk - Maskinpark - Canon iPF 8400

Plakattryk i top kvalitet

110 cm storformatprinter - 12 farver i samme printer!

Degn Grafisk benytter en 12 farvet Canon iPF8400 storformatprinter. Maskinen kan levere print i fotografisk kvalitet i op til 110 cm bredde, og helt op til 50 meter i længden.

 

Vi benytter pigmenteret blæk, som er vandfast, og trykker på flere forskellige medier. Bl.a. 190g PhotoSatin, Opaque paper som er vejrfast og brandhæmmende bannerstof. Vi udvider sortimentet efter behov, og har mange specialmedier på lager.

 

Om printeren:

 

Farveprint til perfektion
Printeren rummer printerne rød, blå, grøn, cyan, fotocyan, magenta, fotomagenta samt gul - i alt 12 farver, der tilsammen giver knivskarpe og farveægte print uden korn helt i særklasse, lige som den bronzeringseffekt, der kendes fra visse andre printere, er elimineret. Desuden er printene mere holdbare samt ridsefast.

Storformatprinteren understøtter Canons nye Kyuanos farvestyringsteknologi til Windows - også kaldet Ambient Light Adjustment - der kan levere print, som så at sige er skræddersyet til de lysforhold, hvor under de skal betragtes. I selve printprocessen kan der således tages hensyn til, om de skal ses i dagslys, i neonlys eller i lys fra en glødepære. Begge modeller er desuden forsynet med værktøjer, der gør farvekalibrering til en leg.

De er endvidere forsynet med en ny type dobbelt high-density printhoveder, der begge anvender Canons kendte Fine teknologi - Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering - og rummer 30.720 dyser svarende til 2.560 dyser pr. farve. Den maksimale opløsning er 2400 x 1200 dpi med blækdråber på 4 picoliter, og der kan printes under såvel frem- som tilbageløb, lige som eventuelle tilstoppede dyser automatisk registreres, hvilket er med til at sikre den optimale printkvalitet.
 

 

 

Plakater - vi kan hjælpe

 

At have glade og tilfredse kunder er et af vores helt store succeskriterier - og heldigvis har vi rigtig mange af dem. Men der er altid plads til flere, så kan vi hjælpe dig, må du endelig ikke tøve.

Kontakt os i dag
Degn Grafisk
Tlf. 96 72 70 82 eller

mail@degngrafisk.dk

 

Storfatprint hos Degn grafisk på IPF8400