• Undgå straf fra Google Sørg for, at din hjemmeside er optimeret til visning på smartphones pr. 21. april eller mist værdifuld trafik fra mobile…
Du er her: tryk - Efterbehandling - Digifold

Vi knækker ikke ryggen på dine tryksager! 

Hos Degn Grafisk benytter vi en af de mest moderne maskiner på markedet til efterbehandling af tryksager. Vi har investeret i en Digifold, da traditionelle falsemaskiner egnet til offset tryk ofte ødelægger digitaltrykket i ryggen, som knækker eller sprækker med dårlig finish som resultat. Det kan vi ikke have.

 

Digifold - was ist das?

Når du vælger Degn Grafisk som leverandør, er du sikret mod grimme og flossede rygge på dine foldere og brochurer. Vor fuldautomatiske false/bukkestregsanlæg giver nemlig din tryksag en bukkestreg, inden den bliver falset. 

Det kalder vi kvalitet!

 

Digifold er verdens første integrerede maskine, som udfører bukkestreger med falsefunktion i en enkelt arbejdsgang. 

Maskinen arbejder med en ny patenteret false-teknologi, som kan behandle de meget følsomme printoverflader uden skader.

 

Maskinen arbejder med sugepålægning af formatlængde fra 160 mm og formatbredde 140 mm, og op til formatlængde på 630 mm og formatbredde til 330 mm. Kartontykkelser fra 120 til 300 gsm.

 

Digifold kan arbejde som falser uden bukkestreger, og med bukkestreger uden fals. Maximum antal af bukkestreger pr. ark er 9, og min. afstand mellem bukkestregerne er 4 mm afhængig af gramvægt.
 

 

Traditionel falsning


Falsning med Digifold