• Undgå straf fra Google Sørg for, at din hjemmeside er optimeret til visning på smartphones pr. 21. april eller mist værdifuld trafik fra mobile…
  • Mangler du et stærkt logo? Vi har gennem årerne haft fornøjelsen af at hjælpe mange iværksættere i gang med et stærkt logo og en solid grafisk linj…
  • Rold Storkro Jeg syntes det har været en leg at samarbejde med Degn Grafisk, ikke mindst den grafiske afdeling, som gjorde...
Du er her: Om os - Persondatapolitik

Persondatapolitik

Vores persondatapolitik er ment som en hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, når du bruger vores hjemmeside, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi anvender dem til.

 

Hvilke personoplysninger indsamler vi, og hvad bruger vi dem til?

Når du besøger hjemmesiden, har du mulighed for at afgive personoplysninger. Det kan fx være dit navn, din e-mailadresse og din privatadresse. Det er op til dig, om du vil afgive personlige oplysninger til os.

Vi bruger kun de personoplysninger, du giver os, til det specifikke formål, du har givet dem til – fx at få en pris på en bestemt vare eller modtage nyhedsmails fra os.

Du kan afgive personoplysninger, hvis du benytter dig af følgende:

  • Kontaktformularer
  • Tilmelding til nyhedsmail
  • Chatfunktion

Udover de oplysninger du selv giver os, anvender vi cookies. Dem kan du læse her.

 

Hvordan opbevarer vi dine oplysninger?

Vi har høje standarder for sikkerhed, også når det gælder beskyttelsen af dine personlige oplysninger. Derfor har vi en række organisatoriske og tekniske foranstaltninger, for at modvirke uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse eller ødelæggelse af dine personoplysninger.

Vi benytter Mailchimp til at sende vores nyhedsmails. Du kan læse deres persondatapolitik her: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Vores hjemmeside hostes hos Dynamicweb: Se deres persondatapolitik her: https://www.dynamicweb.dk/

 

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er relevant i forhold til de formål, du har oplyst dem til, eller så længe som lovgivningen kræver det.

 

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Vi sælger aldrig dine oplysninger eller videregiver dem til uvedkommende. Vi kan dog videregive dem til udvalgte og betroede samarbejdspartnere, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt. Deres behandling er baseret på vores instrukser og i overensstemmelse med vores persondatapolitik og andre gældende tiltag til fortrolighed og sikkerhed, eksempelvis vores databehandleraftale.

 

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Du har også ret at gøre indsigelse mod vores behandling af dem, at få dem rettet, hvis de er ukorrekte, at få dem udleveret og at få dem slettet.

Kontakt os på nedenstående telefonnummer eller mail.

Du har til hver en tid retten til at klage til Datatilsynet (https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

 

Kontakt os

Degn Grafisk A/S er dataansvarlig for alle oplysninger, indsamlet på denne hjemmeside. Du kan altid kontakte os med spørgsmål og ønsker.

Degn Grafisk A/S
Skårupvej 28
9610 Nørager

Tlf.: 96 72 70 80
E-mail: mail@degngrafisk.dk