• Undgå straf fra Google Sørg for, at din hjemmeside er optimeret til visning på smartphones pr. 21. april eller mist værdifuld trafik fra mobile…
  • Mangler du et stærkt logo? Vi har gennem årerne haft fornøjelsen af at hjælpe mange iværksættere i gang med et stærkt logo og en solid grafisk linj…
  • Rold Storkro Jeg syntes det har været en leg at samarbejde med Degn Grafisk, ikke mindst den grafiske afdeling, som gjorde...
Du er her: Medarbejder søges

Salgskonsulent med flair for grafiske produkter

Du er …

Du er først og fremmest en dygtig salgskonsulent med flair for grafiske produkter. Din primære opgave bliver rådgivende salg og behandling af ordrer inden for en bred vifte af grafiske produkter, bl.a. tryksager, grafisk design, hjemmesider og merchandise. Ordrerne får du via telefon, mail og webshops - og når kunderne møder op i virksomheden. Du skal med andre ord ikke lave opsøgende salg.

 

Rådgivning af kunderne er derimod en vigtig del af din opgave. Du har derfor en grundlæggende viden om grafiske produkter, så du kan fortælle kunderne, hvor mange centimeter der går på en A6, og at 4+4 farver er mere end 8. Og er du fyldt med kreative ideer, tager kunderne gerne imod kvalificeret sparring på, hvordan de kan bruge grafiske produkter til at forbedre deres kommunikation og markedsføring.

 

Du bliver et centralt omdrejningspunkt i håndteringen af alle ordrer fra salg til levering. Du får tæt, daglig kontakt til underleverandører og dine kolleger i både den grafiske hule og trykkeriet. Effektivitet og evnen til at skabe god dialog og samarbejde både internt og eksternt er derfor vigtige ingredienser i en vellykket hverdag. Har du mod på at samarbejde med udenlandske underleverandører, er det et plus - men det er ikke et krav.

 

Vi er …

Vi er et grafisk hus med højt til himlen og plads til både den lokale håndværker og den internationale ingeniørvirksomhed – uanset om de blot har brug for en lille flyer eller en stor webshop. Døren og telefonen er altid åben, for vi tror på, at direkte kommunikation mellem mennesker er den korteste vej til gode relationer og resultater. Måske er det derfor, at både vores kunder og kolleger har det med at blive hængende temmelig længe.

 

Der følger 12 kolleger med jobbet med vidt forskellige kompetencer inden for grafisk design, digitale medier, tekst, foto og trykning. De fleste af os er gamle i gårde (det betyder ”erfarne”, ikke gamle!), og vi er pivskarpe – bl.a. fordi vi får 2 ugers betalt efteruddannelse hvert år.

 

Og så har vi for øvrigt til huse på et landbrug midt i den himmerlandske muld, så du får frisk luft og jysk humor med i pakken - helt gratis.

 

Vi har virkelig brug for dig, så vi behandler ansøgninger løbende, og ansætter når vi møder den rigtige!
Arbejdstid 32-37 timer . Startdato: Efter aftale, snarest.

 

Send din ansøgning og CV på mail til Henrik Degn, hd@degngrafisk.dk
som også gerne fortæller mere på tlf 96 72 70 81


Du kan også læse meget mere om os på vores hjemmeside www.degngrafisk.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig.