• Undgå straf fra Google Sørg for, at din hjemmeside er optimeret til visning på smartphones pr. 21. april eller mist værdifuld trafik fra mobile…
  • Mangler du et stærkt logo? Vi har gennem årerne haft fornøjelsen af at hjælpe mange iværksættere i gang med et stærkt logo og en solid grafisk linj…
  • Rold Storkro Jeg syntes det har været en leg at samarbejde med Degn Grafisk, ikke mindst den grafiske afdeling, som gjorde...
Du er her: Medarbejder søges

Salgsassistent/ordrebehandler

Du er …

Du er først og fremmest en dygtig salgsassistent/ordrebehandler med flair for grafiske produkter. Du bliver en del af vores interne serviceteam som håndterer ordrer på tryksager, grafiske ordrer, hjemmesider, seo, tekstil med mere. Ordrerne modtager vi gennem telefon eller e-mails samt via flere forskellige webshops eller når kunder møder personligt op i virksomheden.

Du skal medvirke til dels at sikre, at alle ordrer og forespørgsler bliver håndteret rettidigt til videre brug i vores interne processer og dels få afsluttet og faktureret sagerne.

Du vil også få en del dialog med underleverandører.  

 

Derfor er din evne til at skabe god dialog og samarbejde både internt og eksternt vigtige ingredienser i en vellykket hverdag. Med andre ord: Store ører og et godt snakketøj vil ikke ligge dig til last.

 

Vi er …

Vi er et grafisk hus med højt til himlen og plads til både den lokale håndværker og den internationale ingeniørvirksomhed – uanset om de blot har brug for en lille flyer eller en stor webshop. Døren og telefonen er altid åben, for vi tror på, at direkte kommunikation mellem mennesker er den korteste vej til gode relationer og resultater. Måske er det derfor, at både vores kunder og kolleger har det med at blive hængende temmelig længe.

Der følger 12 kolleger med jobbet med vidt forskellige kompetencer inden for grafisk design, digitale medier, tekst, foto og trykning. De fleste af os er gamle i gårde (det betyder ”erfarne”, ikke gamle!), og vi er pivskarpe – bl.a. fordi vi får 2 ugers betalt efteruddannelse hvert år.

Og så har vi for øvrigt til huse på et landbrug midt i den himmerlandske muld, så du får frisk luft og jysk humor med i pakken - helt gratis.

 

Vi har virkelig brug for dig, så vi behandler ansøgninger løbende, og ansætter når vi møder den rigtige!
Arbejdstid 32-37 timer . Startdato: Efter aftale, snarest.

 

Send din ansøgning og CV på mail til Henrik Degn, hd@degngrafisk.dk
som også gerne fortæller mere på tlf 96 72 70 81 : Du kan også læse meget mere om os på vores hjemmeside www.degngrafisk.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig.