• Undgå straf fra Google Sørg for, at din hjemmeside er optimeret til visning på smartphones pr. 21. april eller mist værdifuld trafik fra mobile…
  • Mangler du et stærkt logo? Vi har gennem årerne haft fornøjelsen af at hjælpe mange iværksættere i gang med et stærkt logo og en solid grafisk linj…
  • Rold Storkro Jeg syntes det har været en leg at samarbejde med Degn Grafisk, ikke mindst den grafiske afdeling, som gjorde...
Du er her: Medarbejder søges

Grafiker - barselsvikariat


Vores dygtige design-kollega Nicolai er blevet far, og derfor søger vi en dygtig grafiker til at træde i hans fodspor i 7 måneder.
 
Vores ønskeliste
Du får fingrene i en bred vifte af grafiske opgaver på både digitale og trykte medier. Derfor har vi har først og fremmest brug for, at du er en god håndværker, der både har fuldstændigt styr på opsætning af tryksager og muligvis kan lave fedt og lækkert webdesign. Programmeringsevner er ikke nødvendige – det tager andre sig af.
 
Dernæst, at du er selvkørende og har lyst til at kaste dig over opgaverne fra første dag. Der er selvfølgelig masser af sparring at hente hos dine kolleger.
Sidst, men ikke mindst glæder vi os til, at du medbringer friske øjne, gode ideer og nye designvinkler.
 
Om dig
Du har en relevant grafisk uddannelse, og du har frisk erfaring fra lignede job.
​Du har helt sikkert fuldstændig styr på InDesign & Photoshop, som du arbejder hjemmevandt i. Vi arbejder på PC
​Du har meget gerne erfaringer med webdesign (ikke programmering, men design) og SoMe produktion.
​Du har en bil, du kan køre på arbejde i, da offentlig transport ikke er muligt.

Om os
Vi er et grafisk hus med højt til himlen, eget digitaltrykkeri og webafdeling. Vi har en bred kundekreds med plads til både den lokale håndværker og den internationale ingeniørvirksomhed – uanset om de blot har brug for en lille flyer eller en stor webshop.
 
Der følger 12 kolleger med jobbet med vidt forskellige kompetencer inden for grafisk design, web, SEO, tekst, foto og tryk.
Og så har vi for øvrigt til huse på et landbrug midt i den himmerlandske muld, så du får frisk luft og jysk humor med i pakken - helt gratis.

Det praktiske
Arbejdstid: 37 timer (mulighed for evt. 32 timer)
Startdato: Snarest
Slutdato: cirka 15/11 2018

Send din ansøgning, CV og eksempler på dit håndværk til Henrik Degn på henrik@degngrafisk.dk så hurtigt som muligt.
​Vi ansætter, når vi har fundet et match. 
 
Du kan læse meget mere om os på www.degngrafisk.dk. Har du spørgsmål til stillingen, fortæller Henrik gerne mere på tlf. 96 72 70 81.
Vi glæder os til at høre fra dig.