Du er her: tryk - Tryksager - Visitkort - Bestil visitkort

Visitkort i luksuskvalitet - bestil dem lige her

Visitkort er ikke til at undvære, når man skal ud og repræsentere sig selv eller sit firma. Hos Degn Grafisk printer vi hver dag hundredvis af visitkort. Både til landsdækkende kæder og den lokale frisør, der lige mangler 200 visitkort med aftalekort på bagsiden.
 

Herunder kan du vælge mellem visitkort med tryk på blot den ene side - og visitkort med tryk på begge sider. Alle kort trykkes på lækkert 350g papir. 
 

Visitkort med tryk på en side

Visitkort med tryk på 1 side (blank bagside)

 

Format: 85 x 54 mm
Farver: 4 + 0 eller 1 + 0
Papir: 350g Invercote Creato
Leveringstid cirka 3 dage

 
       
Visitkort med tryk på begge sider

Visitkort med tryk på 2 sider

 
Format: 85 x 54 mm
Farver: 4 + 4 eller 1 + 1
Papir: 350g Invercote Creato
Leveringstid cirka 3 dage
 
       

Hvis du ikke har en tryk-pdf, kan vi hjælpe dig

Hvis du ikke har en tryk-pdf af dit visitkort, har vi grafiske designere i huset, som vil kunne hjælpe dig med en opsætning og udarbejdelse af trykfil.

Typisk vil tidsforbruget ligge på en halv til en hel time. Men vi giver selvfølgelig gerne en nøjagtig pris, inden vi sætter i gang med dit visitkort.
Kontakt Louise på lp@degngrafisk eller 96 72 70 80, så hjælper hun dig.
 

Du kan selvfølgelig også få visitkort i skæve formater

På vores trykmaskine er 85x54 defineret som standardformatet på et visitkort. (Det er det faktisk de fleste steder i trykbranchen). Det betyder, at vi kan køre den mest effektive trykproces, når du leverer et job i 85x54 mm. Når vi er effektive, sparer du penge, og derfor er vores standardpriser så lave.


Men sommetider har man jo lyst til (eller brug for) at springe standarderne, og skal du bruge et visitkort i skæve formater, er her selvfølgelig også hjælp at hente. 


Ønsker du pris på et visitkort i et skævt format, kan du kontakte Louise på lp@degngrafisk eller 96 72 70 80, så hjælper hun dig også med det.

 

Visitkort på andet papir

Vores lagerhylder bugner af papir, og det vi ikke selv har, har vores leverandør. Så har du særlige ønsker til papiret, dine visitkort skal trykkes på, kan vi også hjælpe dig med det. Struktureret papir, som fx det populære conqueror papir, kan vi også printe på. I tip-top kvalitet. Selvom oplaget er lille. 

 

Dag til dag levering af dine visitkort

Har du brug for dine visitkort i en pokkers fart, så finder vi også ud af det. Mod et tillæg på kr. 200, sender vi dem samme dag, som din bestilling er tikket ind (ved bestilling inden kl. 10)

 

Visitkort til flere medarbejdere?

Skal du have trykt 500 visitkort til Gitte, 500 visitkort til Jens og 500 visitkort til Kasper, er det selvfølgelig også muligt. Og også uden, at du skal sende flere bestillinger igennem. Når du klikker på knapperne længere oppe på siden, vil du i næste step kunne vælge antal varianter og opnå en endnu mere attraktiv pris ved samtryk.

Henter priser vent venligst