• Spørg Henrik Er der noget, du er i tvivl om, er du altid meget velkommen til at kontakte Henrik på tlf. 96 72 70 81 eller pr. mail.
Du er her: web - Hjemmesider - Web skabeloner

Den billige hjemmeside - FREE Basic

Få en billig hjemmeside i en brugervenlig, professionel og responsiv designskabelon 

En af vores klare forcer inden for web er design. Og mange kunder har også gennem årene valgt os som leverandør af hjemmeside, netop på grund af vores designs. Men det er klart, at webdesign kræver tid og ja, tid er penge. Så hvad nu, hvis man bare vil have en billig hjemmeside. En professionel responsiv hjemmeside, men helt enkel, uden noget ekstra fancy? Ja, så foreslår vi, at du læser lidt videre.
 

FREE Basic
- en billig hjemmeside, uden at gå på kompromis med æstetik og teknik

Som noget helt nyt (2016) tilbyder vi nu dig, der søger en billig hjemmeside, en helt ny løsning - FREE Basic.

 

Vi har sluppet vores designere løs, og de har lavet nogle designskabeloner, som du har mulighed for at få tilpasset til at matche din butik – og din identitet.

 

Du kan se eksempler på brug af designskabelonerne her

 

Udover et lækkert design får du i en FREE Basic også:
•    En responsiv hjemmesideskabelon med din grafik
•    Nordens største cms-system
•    Gode forudsætninger for høje placeringer i Google
•    30 dages fri support efter modtagelse af login
•    Mulighed for tilkobling af webshop
•    Automatiske systemopdateringer

 

Teknikken er den samme

Uanset om du vælger en billig hjemmeside eller en stor forkromet løsning, så er teknikken bag den samme. Alle vores hjemmesider bygges nemlig op i software fra Dynamicweb, som er nordens største cms-system.

 

Har du spørgsmål?

Kontakt Henrik Degn på tlf. 96 72 70 81 eller udfyld formularen herunder.

 

Valgfri besked


 

 

En responsiv skabelon 
med din grafik

Du vælger en af vores skabeloner, som tilpasses i header, farver og typografi, så hjemmesiden bliver din. Siden er 100 % responsiv og brugervenlig på både smartphone, tablet og PC.

 

 

Nordens største cms-system 

Hjemmesiden er bygget op i nordens største cms-system fra Dynamicweb. Du får dit eget login og kan redigere tekster, billeder, links med mere. Og systemet opdateres automatisk og ganske gratis.

 

 

Gode forudsætninger for
høje placeringer i Google

Systemet giver dig mulighed for selv at lave basis-seo og dermed komme højere op i Googles resultatvisning. Du modtager en trykt guide, som hjælper dig i gang med den gode seo og generel redigering.

 

 

30 dages gratis
support efter lancering

Hos os bliver du ikke et nummer i køen og må vente flere dage på support. Vi er klar ved telefonen alle hverdage 8-16. Og din mailopsætning hjælper vi selvfølgelig også med.