Du er her: tryk - Tryksager - Brevpapir

Brevpapir og fakturapapir

Det er de færreste virksomheder, der kan klare sig uden brevpapir, og de fleste har da også fornøjelsen af at sende fakturaer ud i ny og næ. Uanset om brevpapiret skal bruges til den daglige korrespondance eller udsendelse af regninger, kan du få trykt dit brevpapir her hos os. Vi kan sagtens trykke i mindre oplag, men der er helt sikkert penge at spare ved at bestille større partier hjem - hvis du alligevel skal bruge det. Stykprisen falder ganske enkelt proportionalt med antallet.

 

Vi benytter som standard 100g laseregnet papir, når vi trykker brevpapir. Brevpapiret trykt på standardpapiret kan du købe online på denne side. Men du kan naturligvis få trykt dit brevpapir 80g eller 90 gram eller på mange andre papirtyper. Måske er det vigtigt for dig, at dit papir signalerer miljø, eller måske skal det være tonet i farven eller med struktur.

 

Faktura med indbetalingskort i bunden 

Er det et decideret fakturapapir, du søger, kan du mod et tillæg få perforering til FI kort i bunden af papiret. Og ønsker du huller i venstre side på dit fakturapapir er det også et muligt tilvalg.


Ring eller send en mail for at høre mere, eller for at få en uforpligtende pris.

Alle priser er ekskl. moms og forsendelse.
Der tages forbehold for fejl i de angivne priser.

Tryk og opsætning af brevpapir

Tryk og opsætning af brevpapir

 

Henter priser vent venligst
Henter priser vent venligst